Lokale militære baser Bekæmpe mental sundhed Stigmas

Lokale militære baser Bekæmpe mental sundhed Stigmas

‘Vi har mental sundhed uddannelse til slags prep medlemmer for ting, de kan se eller opleve i en deployed indstilling,’ Chukwumah sagde.

Tropper undersøges også ved ankomsten hjem.

‘Når vores medlemmer vender tilbage, møder vi dem igen for at tale om, hvordan det gik. Lægergruppen er tilgængelig til alle slags møder,’ sagde Branlund. ‘Vi’ mødes med dem som en del af standardudbyttet, men også PCM’erne vil tale med dem om eventuelle bekymringer de har. ‘

Mental Health Clinic hjælper ikke kun tropperne, men de når også ud til familierne.

‘Tyndall Air Force Base tilbyder et specifikt børns kursus, hvor de Moncler Outlet Online kan lære, hvad deres forældre skal igennem med henblik på implementering, og det er lidt at komme til at forstå en lille børns version af, hvad der foregår efter posten,’ Sagde branlund.

Branlund opfordrer militære medlemmer og deres familier til at gå Moncler Outlet ind på klinikken til enhver tid, hvis de føler, at de har brug for hjælp.

Basen har flere opsøgende arrangementer planlagt til maj måned, mental sundhed embedsmænd vil mødes med specifikke enheder i løbet af måneden. Bevidsthed vil fortsætte i juni med specielle gæster, der kommer til basen også.