Lokale lovgivere strategiserer for at redde Naselle Youth Camp

Lokale lovgivere strategiserer for at redde Naselle Youth Camp

Gov. Jay Inslees toårige budgetforslag indeholdt opskæring af rehabiliteringscenter for unge lovovertrædere for at spare 7,5 millioner dollars, og kapitalprojektregninger i Parlamentet og senatet omfattede planer om at bruge pladsen til mindste sikkerhedsfængsler Moncler DunJakke for voksne.

Men regninger introduceret i Parlamentet og Senatet den 26. januar for at oprette en ny statlig afdeling for børn, unge og familier inkluderede Naselle Youth Camp.

Det er langt fra første gang, at rehab-centret for ungdomsforbrydere har været et mål for statsstøtte. Både Takko og Blake har været ned ad denne vej før senest i 2011.

‘Jeg advarer altid folk, hvis du skal gå til bat for Naselle, går du ikke i gang med at tale om jobbet,’ sagde statsministeren Dean Takko, D Longview. ‘Det er bare tilfældet, hvorfor vil du gerne skære et godt program? I sidste ende synes folk at lytte til det. ‘

I en by med en lille befolkning på omkring 400 har lejren mere end 100 ansatte og krediteres som en stor del af Naselles økonomi. Men Takko siger, at det ikke er nok at lave en sag i Olympia.

Hvis lejren skulle lukke, ville ungdommen overføre til Echo Glen Children’s Center i Snoqualmie eller Green Hill School i Chehalis. Senatet og husregningen om operationer siger også, at 440.000 dollars tilskrevet skovarbejdsbesætninger, der støtter korrigerende lejre, ville være betingede af Naselle Youth Camp forbliver åben.

Takko siger, at ungdomsrehabiliteringsadministrationen har interesser i at holde mere centrale steder, hvilket gør Naselle Youth Camp ‘det grimme skridt barn’ blandt JRAs faciliteter.

‘Jeg tror JRA ikke rigtig kæmper for det nok,’ sagde han. ‘De vil bare have det mere centraliseret i et bymiljø.’

De to moderate demokrater i det 19. distrikt har sagt, at de arbejder godt sammen med republikanske ledere, herunder statsministeren John Braun, R Centralia, der står for Senatet Budgetudvalget. Men nyvalgte republikken Jim Walsh, R Aberdeen, sagde, at han Moncler Outlet håber, at han kan bidrage ved at give information om udviklingen på tværs af gangen på spørgsmål som Naselle.

Walsh, der vidnede til støtte for Naselle i sidste måned foran House Appropriations Committee, sagde, at Naselle var en slags ‘lakmusprøve’ for, hvor godt han kan koordinere med Blake.

‘Vi har virkelig øjne i begge caucuses nu,’ sagde Walsh i et tidligere interview. ‘Jeg kan se, at x y z sker herover. Vi er i stand til at lade hinanden vide, hvad de skal forvente og hvad der er i form.’