Lokale kvinder på Clinton nominering

Lokale kvinder på Clinton nominering

Thelma Matlin var ikke sikker på, at hun ville leve for at se den historiske begivenhed, der fandt sted torsdag aften, da Hillary Clinton tog scenen i Philadelphia på den demokratiske nationale konvent.

‘Jeg håbede det, men jeg vidste ikke, om det ville ske i mit liv,’ sagde Matlin, 82, Reno. ‘Jeg er ikke ung og jeg har ventet længe, ​​og jeg har arbejdet for festen i år og år og år. Det har været afskrækkende. ‘

Clintons stigning til nomineringen markerer en milepæl i amerikansk historie: Første gang en kvinde bliver præsidentkandidat til en af Moncler Outlet ​​de to store partier.

Det er en af ​​kun tre gange en kvinde, der har været på billetten. Geraldine Ferraro var den demokratiske vicepræsidentkandidat i 1984, mens Sarah Palin var republikansk vicepræsidentkandidat i 2008.

Terry Ann Stone, 62, Reno, kaldte aftenen vidunderlig. Hun var en langvarig fan af Clinton og en kapacitets kaptajn i 2008 og sagde, at hun næppe kunne indeholde sig selv, Moncler Outlet idet hun hele tiden skænkede en pin på en af ​​sine politiske ikoner Ferraro.

‘Glasloftet brød og kvinder kan stræbe efter noget,’ sagde Stone. ‘Det er enormt. Der har ikke været en anden nat som det, og kvinders rettigheder er menneskerettigheder. Vi er en del af det nu. ‘

Køb PhotoTerry Ann Stone, 62, af Reno, venter på at se Hillary Clinton hævder den demokratiske præsidentvalg. Stone donned en pin med Geraldine Ferraro, den første kvinde, der skulle ses på en præsidentbillet i 1984. (Foto: Seth A. Richardson / RGJ)

Carol Hawkins, 76, Spanish Springs, så øjeblikket som en åbning til en lysere fremtid for sin store familie.

‘Jeg har tre døtre og syv børnebørn og det niende barnebarn skyldes i slutningen af ​​denne måned, og jeg vil være meget glad for at se, at de kan indse, at kvinder er lige så kloge og kan gøre alt, hvad mænd kan gøre’ hun sagde.

‘Andre lande har premierministre, der er kvinder og kvinder i magtfulde stillinger af regeringen, og jeg synes, det er bare skammeligt, at vi ikke har haft det indtil nu,’ sagde hun. ‘Det er så meget vi skal kæmpe i dette land som kvinder, og vi skal fortsætte med at gøre det.’

Liz Heiman, 51, Reno, var enig og sagde, at hun håbede, at meddelelsen ikke ville gå tabt på den yngre generation, der måske har vænnet sig til en kvindesekretær på et tidspunkt uden at indse, hvor langt feminismen er kommet i det sidste århundrede.

‘Unge kvinder i dag ser desværre på, at vi har en kvindelig kandidat, og at vi har kvinder i ledende stillinger, og de tror, ​​at kampen er færdig,’ sagde hun. ‘De tror, ​​at deres verden er lige, og de forstår ikke, før de går længere op i hierarkiet, at det ikke er lige. Og det tager nogen som Hillary der står der for alle at se, hvad hun skal gå igennem for at de skal forstå at det ikke er gjort. ‘

To unge kvinder, Claire Ramage og Holly Scala, begge 22 af Reno, sagde, at de forstod bekymringen og ikke var uenige. De sagde jo, at de voksede op med meget mere lighed og ikke måtte kæmpe så meget.

‘Jeg tror vi tager det for givet, fordi vi blev født i de år, hvor vi allerede har mange friheder og rettigheder,’ sagde Scala. ‘Nogle af kvinderne her kæmpede nok for meget mere, end vi kæmpede for som kvinder.’

RENO GAZETTE JOURNAL

Historie, lavet! Hillary Clinton accepterer demokratisk nominering

Da Matlin ventede ængsteligt for Clinton at komme på scenen omgivet af mere end 100 andre tilhængere, tænkte mænd og kvinder også på sine årtier af politisk aktivisme. Kvinder havde lige ret til at stemme i 10 år, da hun blev født. Gennem årene kæmpede hun for at få næsten lige løn og kontrol over sin egen krop, sagde hun.

‘Det har været en lang og hård kamp’, sagde Matlin. ‘Hun har været der, og hun ved, hvordan det er at kæmpe for ting, du burde have fortjent i hvert fald. Det er vigtigt, at hun ved, hvordan man kæmper for hvad hun vil og gør de ting, hun skal gøre for at sikre verden er bedre. ‘.