Lokale krigere konkurrerer i blandet kampsport

Lokale krigere konkurrerer i blandet kampsport

Blodet strømlede ned en mands ansigt, der strømmer fra et snit åbnet af et glimrende spark til hovedet fra sin modstander.

Det kan lyde som en alvorlig kamp, ​​men det var resultatet af en særlig spændende sparring mellem to af de flere blandede kampsportere, der træner på Huntsville School of Karate.

Blandet kampsport er en hurtigt voksende kampsport, hvor konkurrenter bruger forskellige kampformer, herunder boksning, jiu jitsu, karate, kickboxing og brydning. Kaster og kufferter er lovlige, som strejker med knæ og albuer, og kæmperne kan vinde ved knockout, indsendelse eller dommere ‘beslutning. I sin mest grundlæggende definition er MMA som en mere civiliseret og sofistikeret version af Jean Claude Van Damme-filmen , Blodsport.

Selvom sporten selv er ret enkel, kan det samme ikke siges Moncler Outlet om atleterne, der konkurrerer om det.

Lane Yarbrough og Collin Cantrell, SHSU studerende, der træner på karate skolen, kan attestere det. De har hver især næsten ti års erfaring med MMA, og de træner i muay thai og jiu jitsu discipliner.

Cantrell, en 33 år gammel Groesbeck indfødt, tjener en grad i kinesiologi. Yarbrough, 25, kommer fra Hardin og har hovedfag i strafferet og arbejder mod en kandidatgrad. Begge kæmper professionelt for Death Row MMA, et kamphold baseret i Huntsville.

Mens professionelle krigere undertiden har ry for at være lige så skarpe som en donut, er blandede kampkunstnere generelt folk med universitetsuddannelser.

‘Du’ vil få et par mennesker, der kommer op fra gaderne, ’sagde Cantrell.’ Men flertallet er uddannet, og de har brugt hele deres levetid til at lære deres kunst. ‘

Cantrell og Yarbrough blev begge involveret i MMA efter først at være fans af sporten. De så Ultimate Fighting Championship, de store ligaer af MMA, og blev omgående konvertere.

‘Mange mennesker der ser blandet kampsport, de vil også træne i det også,’ sagde Cantrell. ‘De vil måske ikke nødvendigvis kæmpe, men de vil gerne lære om det.

‘Jeg så (UFC) båndet og tænkte, det er den sejeste ting nogensinde! Det er den slags sport, hvor du skal komme ind for at virkelig sætte pris på hvad der sker indenfor ringen. Ellers ser du bare på en kamp.’

Yarbrough er enig i, og kan lide det faktum, at beslutsomhed og indsats belønnes i blandet kampsport.

‘Det handler om arbejdsmoral,’ sagde han. ‘Du skal ikke være atletisk begavet. Hvis du investerer tid til arbejde og træner, vil du udmærke dig.’

Yarbrough håber, at hans dedikation vil betale sig ned på linjen. Når han tjener sin mester, vil han have kæmpet i en begivenhed til UFC eller Japan baseret Pride Fighting Championship.

Cantrell kalder ham ‘den virkelige aftale’ og mener, at han kan nå sit mål. Han peger på Yarbroughs sidste kamp som bevis.

Yarbrough blev enige om kampen, en hovedbegivenhedskonkurrence i Lake Charles, La., På en dags varsel. Med næsten ingen tid til at forberede sig på en velkvalificeret modstander gik han ind i ringen og gav publikum en kamp for at huske.

‘Det var blodigt,’ sagde han. ‘Jeg slog næsten ham ud to gange, Moncler Outlet Online jeg blev skåret lige over mit øje og på bagsiden af ​​mit hoved. Det var en (tarmkontrol) kamp, ​​og jeg har ikke haft det i et stykke tid.’

Selvom Yarbrough tabte kampen, fortalte arrangøren ham, at omkring 100 medlemmer af publikum sagde, at det var en af ​​de bedste kampe, de nogensinde havde set.

En voldelig sport, der til tider kan være blodig og brutal, kan slå nogle få maver, men for mange fans og konkurrenter er det en del af lokket. Blandede kampkunstnere tegner sammenligninger med romerske gladiatorer, selv om MMA er langt mindre dødelig end sin gamle forgænger. MMA bevarer den gladiatoriske ånd og dræber mænd mod hinanden i et spændt kamp om vilje og fysiske evner.

‘Det er, hvad vendingen er for mig,’ sagde Cantrell. ‘Det er den mest grundlæggende sport der er. Den grundlæggende mand mod mennesket (kamp). Det er voldeligt, det kan være brutalt, men det er en en del af sporten. ‘

‘Når du er i den ring, er det dig eller ham,’ tilføjede Yarbrough. ‘Det bringer dine dyreinstinkter på en måde. Hvis en fyr forsøger at slå dig, vil du slå ham endnu hårdere.’ Det handler om at gå derude og lægge det på linjen. ‘

Selv om der aldrig er mangel på blod, sved og tårer ved MMA-arrangementer, vil Lane og Yarbrough gerne se færre begrænsninger under kampene.

‘Jeg kan godt lide at lade ting gå,’ sagde Yarbrough. ‘Hovedstød, knæ på jorden, det er sådan jeg kan lide det. Jeg synes, det burde være ret grundlæggende, at bringe menneskets instinkt ud. Kæmp eller flygt. Lige nu er reglerne rettet mod at komme på det (almindelige) publikum. ‘

Den største demografiske for MMA består af mænd i alderen 18 til 34, men organisationer som UFC og Pride får hurtigt legioner af fans.

Yarbrough mener, at hvis sporten fortsætter i sin nuværende retning, med god markedsføring og reklame, vil MMA klatre op til toppen af ​​kampspil.

Bortset fra de store begivenheder, som de store klædedragt sætter, er mindre som dem, hvor Death Row MMA-medlemmer konkurrerer, mere og mere populære.

ArticlesUpdate: Walker County primære valg uofficielle endelige resultaterDurham løber væk med distrikt advokat s raceI 45 nordgående baner skal lukkes denne weekendLady Hornets hoops coach Pinellafie Johnson retiresCouple fundet død i kabinen Tirsdag identificeretNichols ud som SHSU kvinder s basketball head coachSheriff: Ingen fejlspil mistænkt i parrets død i New WaverlyNew HISD-superintendent søger mod distriktets fremtid9 Nye Waverly-drenge, piger udvalgt til alle distriktets basketballholdSolo og ensemblemedlemmer forskud