Lokale krigere klar til GG

Lokale krigere klar til GG

Den tidligere Vermont Golden Gloves tungvægtsmester Cal Josselyn Jr. startede Rutland City Boxing Club for at give unge og unge voksne mulighed for at lære sporten af ​​boksning. Han hedde klubben Rutland City Boxing for at trække på stoltheden af ​​sin hjemby, der har haft en storied boks historie.

Josselyn lærte sine færdigheder fra en af ​​de store Rutland boxer / træner, Tommy Garrow, og er fast Billige Moncler Jakke Herre besluttet på at følge i sin gamle mentors fodspor ved at lære sød videnskab og give området idle ungdom noget at gøre.

blev syg af at lytte til børnene siger: Rut Vegas, der er ikke noget at gøre, ’sagde Josselyn tidligere i ugen i et interview på frisøren han og hans far opererer. sagde, jeg giver dig noget at gøre.’ forbereder tre lokale boxers til den kommende Vermont Golden Gloves turnering, der starter i aften på Memorial Auditorium i Burlington. Åbningsaftenskampkortet med 18 bouts sparker af turneringen, der løber i tre på hinanden følgende lørdage.

Rutland City boxers har arbejdet støt i de seneste måneder i værelse nr. 34 på Rutland Recreation and Parks Department på Dana Avenue.

Brad Czarnecki, 22, er den ældste af Rutland City boxers og den ensomme kæmper, der har erfaring i Vermont Golden Gloves turneringen. Czarnecki lavede sin debut i 2009-arrangementet og tabte en delt beslutning til John Hollister i 178 pundsklassen.

Czarnecki er tilbage og går igen ind i klassen 178 pund, som traditionelt er en meget konkurrencedygtig vægtklasse fyldt med gode boksere. Han står over for Rich Wallace of Tri Town i den 12. kamp på kortet.

tog et par måneder af, men da han kom tilbage i sommer, vejede han ind på 180 pund, sagde Josselyn of Czarnecki. er meget dedikeret og har gjort det godt i de to kampe, han havde siden sidste år handsker.

hårdt når du altid sparring med de samme fyre for at måle, hvor meget du har forbedret, sagde Josselyn. godt for dem at gå til shows og sparke mod forskellige mennesker, som i Saratoga. Det giver dem erfaring og demonstrerer, hvor langt de er kommet. ser Czarnecki som klar til at tage det næste skridt og i det mindste vinde en kamp i Golden Gloves turneringen.

Gleen Bautista kom til Amerika fra Filippinerne da han var 15 år og som en 18-årig vil han debutere som en amatørboxer i Vermont Golden Gloves. Bautista kom på i juni og har trænet sig til en buff 165 pounds, som også er en meget konkurrencedygtig vægtklasse.

meget stærk og har hurtige hænder, sagde Josselyn. har aldrig haft en kamp fordi jeg ikke ville sætte ham ind, da han var klar. Han lavede en masse sparring med Brad (Czarnecki), og jeg tror, ​​han Billige Moncler Outlet er klar og vil gøre det meget godt i handskerne.

Bautista har trukket Lloyd Nunn fra Precision Boxing i aften ottende kamp.

Den endelige Rutland City boxer er også en nybegynder til sporten, og det er 21-årige Alex James, en tidligere atlet på Proctor High School, som har haft tidligere erfaring inden for marskalk kunst.

James tabte en split beslutning på et show i Springfield tidligere i efteråret, men har fast med det og fremstår i god form og klar til at hævde sin første sejr.

har gode hænder, og han bevæger sig rigtig godt i ringen, sagde josselyn. har været hårdt træner godt og jeg ser ham lige der for handskerne. vil sparke kortet, der matcher med Danny Mott of Precision Boxing.

Andre fighters notater inkluderer et par boxere fra Mount Holly Boxing coachet af Tim Bickford. På 141 møder Nathan Crozier Bantam Boxing Brandon Berry i natkampen, mens Hollister vender Andrew Waite fra Lewiston, Maine, på 178 pund. på Memorial Auditorium. Det fulde kampkort udskrives i resultattavlen.