Lokale kirker træffer foranstaltninger for at øge sikkerheden i forbindelse med dødelige angrebsbill

Lokale kirker træffer foranstaltninger for at øge sikkerheden i forbindelse med dødelige angrebsbilleder

Nylige angreb på tværs af landet har lokale trosledere kigget hårdt på sikkerhedsforanstaltninger ved deres tilbedelsessteder her i Chattanooga.

For nogle blev problemet i fokus efter den 24. september kirkeoptagelse i Antioch, Tenn., Nær Nashville, der forlod en kvinde død og syv personer sårede. Skuespilleren, der blev identificeret som 25 år gammel Emanuel Kidega Samson, målrettede Kristus Burnette Chapel Church i slutningen af ​​sin søndag morgen service.

Antiocheskytelsen, som masseskytninger før den, bad medlemmer af trosbefolkningen i Chattanooga om at sætte spørgsmålstegn ved deres ledere, som i stigende grad befandt sig i betragtning af Moncler Outlet sikkerhedsmuligheder.

‘Folk siger til mig selv det,’ siger Don Holwerda, Kirkens administrator for First Presbyterian Church i downtown Chattanooga. ‘Vi siger blot til dem, er opmærksomme på, hvad der skete; Vi er forberedt på det tilfælde og du er sikker. en menighed på 600 800 mennesker, der møder tjenester i centrum, er sikkerhed af afgørende betydning for de første presbyteriske ledere, der har tilføjet sikkerhedselementer set og usete gennem årene og regelmæssigt gennemgå deres procedurer.

POLL: Er du bekymret for din kirkes sikkerhed og sikkerhed?

‘Jeg tror, ​​at kirker skal se på det. Jeg tror, ​​at vi er i en tid, hvor sikkerhed er et stort problem. Lad minimere skaden i modsætning til at håbe på det bedste,’ sagde Holwerda.

Blandt flere foranstaltninger i kirken er en af ​​de mest oplagte Chattanooga politibetjent stående foran McCallie Avenue bygning under tjenester. Hyret i kølvandet på 2015 Chattanooga-terrorangreb mod lokale militære faciliteter, erstattede den væbnede officer en ubevæbnet sikkerhedsvagt.

‘Vi synes, vi var fine uden det, men for at se et uniformeret Chattanooga-politi [officer] der med sin pistol på hans hofte er afskrækkende,’ sagde Holwerda. ‘I stedet for at have grønne lys på toppen af ​​en sikkerhedsbil, har vi nu blåt lys oven på en politibil.’

Derudover har administratorer ved First Presbyterian bragt privat sikkerhed, installerede kameraer og implementeret et identifikationssystem for medlemmer biler til at spore, hvem der er til stede.

Holwerda sagde, at de har taget andre forholdsregler, at selv nogle kirkegewere er uvidende om, og har udviklet handlingsplaner for flere nødsituationer.

‘Det hårde for kirker at gøre er visse øvelser,’ sagde han. ‘Vi har aldrig rigtig trukket brandalarmen, mens vi sidder her for tjenesten. Uanset om vi får dem tilbage til prædiken, er det et spørgsmål.’

Sikring af kirkens sikkerhed betyder også, at det er vigtigt at proaktivt identificere mistænkelige eller ukendte personer. Men han Moncler Outlet Online sagde, at det skal afbalanceres mod kirkens overordnede mission.

‘Du skal have den varme, velkomne følelse for en besøgende eller en fremmed, men på den anden side skal de identificeres. Du vil have, at de kommer til kirke, men du vil også beskytte dine kirkemedlemmer,’ sagde han .

Andre kirker i området kæmper også med problemet.

Gene Johnson, direktør for barmhjertighed og kommunikation på New City Fellowship i Glenwood, sagde, at hans kirke har arbejdet igennem det.

‘Det er virkelig svært for os, så langt som fra et tilbedelse tjeneste synspunkt, fordi vi ikke ønsker at udelukke nogen,’ sagde han. ‘Men du skal også være opmærksom på. Du vil ikke sige her, ikke velkommen her. Sagde New City Fellowship virker omfattende med folk, der har brug for støtte, og nogle af dem har’ hårde baggrunde. ‘Meget af det arbejde falder for ham og diakoner eller deaconesser kirkemænd, der er ansvarlige for forskellige aspekter af ministeriet.

Johnson sagde New City Fellowship har installeret kameraer og hyret en politibetjent til at overvåge kirkegården under tjenesterne, men tilføjede, at kirken har rettet sikkerhedsproblemer siden grundlæggelsen.

‘Vi er lidt af en anden historie, fordi vi har håndteret mange af disse problemer i årevis,’ sagde han. ‘Der er også nogle gader, der er involveret i alt dette. For eksempel, når du har panhandlere på parkeringspladsen, er de generelt der, fordi folk giver dem penge. Vi fortæller vores folk at undgå at give dem penge og henvise dem til en diakon. ‘

Bortset fra personlige klager, som Charleston og Antioch angriberne havde, sagde Johnson, at der er andre, mere praktiske grunde, som nogen måske målretter mod en kirke. Han påpegede, at kirker typisk samler donationer fra deres menigheder.

‘Når du sender en tilbudsplade med kontanter i det, bemærker folk det,’ sagde han. ‘Teologisk eller biblisk må vi altid huske, at menneskets hjerte er bedragerisk over alle ting og desperat ondskabsfuldt. Ved at vide, skal der være et niveau af mistillid.’

Carl Chinn, en Colorado-baseret konsulent, der har udarbejdet en database over vold i hus til tilbedelse, fortalte The Associated Press efter antiocheskydningen, at han havde talt mindst 447 dødsangreb i hele landet de sidste 18 år og dræbte 565 mennesker.