Lokale high school kampe fanget på kamera og sendt til YouTube

Lokale high school kampe fanget på kamera og sendt til YouTube

Af Brandon Richards bioemailLAKE CHARLES, LA (KPLC) KPLC 7 News Billige Moncler Sale har lært elever på LaGrange High School indfanger skolekampe på mobiltelefoner og uploader videoerne til YouTube, hvor de er blevet vist tusindvis af gange. Det overraskende er skolens embedsmænd vide ikke om videoerne, før KPLC informerede dem. YouTube-kanalen, hvor kampene er udstationeret, er kendt som LaGrange Fights. Five-videoer er i øjeblikket indsendt af forskellige kampe, der fandt sted på LaGrange High School. Den første video blev sendt otte måneder siden. Den seneste video blev lagt ud på lørdag. I en af ​​videoerne forsøger en mandlig lærer at slå op i en kamp mellem to elever i et klasseværelse. Øjeblikke senere skubbes læreren af ​​en af ​​eleverne, og eleverne begynder at slå hinanden. I en anden video kæmper to studerende i et skab, da andre studerende i baggrunden holder op med deres mobiltelefoner og registrerer kampen. To andre kampe synes at forekomme uden for gymnasiet, herunder en kamp mellem to kvindelige studerende. I øjeblikket efter at KPLC havde sendt vores historie, blev videoerne på LaGrange Fights ‘kanal sat på’ private. ‘En anden YouTube-bruger kendt som ajb42744 har også kampe, der fandt sted på LaGrange High, der blev sendt til deres kanal. Denne bruger har også sendt kampe, der fandt sted på et Lake Charles-lejligheds kompleks, der ofte kaldes ‘J. Hall eller Johnson Hall. ‘Før du ledte historien, talte KPLC med en elev, der åbent indrømmer at sende nogle af kampene på YouTube. Eleverne siger, at han er en del af et ottepersons netværk af LaGrange High-studerende, der fanger skolekampe på deres mobiltelefoner og vende rundt og sende disse kampe på YouTube. ‘Det er sjovt. Jeg starter med at kæmpe, men hvis jeg ser en, trækker jeg bare min telefon ud og optager den og sætter den på YouTube, ’sagde den studerende. Den studerende fortæller også KPLC, at nogle af kampene er planlagt dage før de finder sted. ‘De’ er organiseret. [Den der kommer op], alle ved det allerede, ’sagde den studerende. Ifølge eleven kender alle studerende på LaGrange om de videoer, der er indsendt på YouTube.’ Hvis de ikke kan se dig optage det, kan du ikke få det i problemer, siger studenten. En anden studerende, der hævder at have ingen indflydelse på at sende videoerne, siger, at han ikke kan se, hvordan skolens embedsmænd kan håndhæve den nuværende mobiltelefonanvendelsespolitik og forhindre studerende i at sende skolekampe på YouTube. ‘De ‘Find et andet sted at sende det, hvis de ikke sender det på YouTube,’ sagde den studerende. Calcasieu School Board var ikke enig i et on-camera interview, men frigjorde denne Moncler Outlet erklæring og sagde: ‘De altercations, der er vist i YouTube-videoer, der aktuelt er indsendt, er alle blevet behandlet af skoleadministratorer med skolens systemets nultolerancepolitik til de involverede elever. De, der fandt sted sidste år, blev adresseret, og det, der skete i år, er blevet behandlet. ‘Hvad angår YouTube, er det bekymret , YouTub e siger, at det forbyder videoer, der viser, at nogen er fysisk såret, angrebet eller ydmyget. Fordi millioner af videoer uploades hver dag, afhænger webstedet af dets brugere at markere upassende videoer. Når en video er markeret, gennemgår YouTube videoen og fjerner den, hvis den overtræder retningslinjerne for samfundet. Calcasieu School Board siger, at det i øjeblikket gennemfører forskning for at bestemme de studerende bag udstationering af kampene, så disciplinære tiltag kan træffes for at krænke distriktets s mobiltelefon brug policy. Du kan læse både mobiltelefon brug politik og nul tolerance politik vedrørende kampe her. Dette materiale må ikke offentliggøres, udsendes, omskrives eller omfordeles.) Peter Pan kommer til Lake Charles Peter Pan kommer til Lake CharlesUpdated : Tirsdag den 13. marts 2018 5:27 EDT2018 03 13 09:27:30 GMTA lille eventyrstøv og bare at tro er alt det kræver. Peter Pan kommer til Rosa Hart Theatre i weekenden, og de vil have dig til at opleve magien . Et lille fairy støv og bare tro er alt det kræver. Peter Pan kommer til Rosa Hart Theatre i weekenden, og de vil have dig til at opleve magien.