Lokale gymnasier

Lokale gymnasier

Det har aldrig helt opnået neglebiter status, selvom et punkt sent i det første sæt måske har forhøjet det der, men Terre Haute North Terre Haute South High School volleyball match bragte det bedste ud i værten Braves på torsdag aften.

De besøgende patrioter tog hjem rejse-spike trofæet ved at vinde 25 23, 25 13, 25 15 og trailed bare onceat 0 1 i det tredje sæt. Nordstjerner Jaelyn Fennell og Chloe Mason begge påpegede, at Moncler Outlet tre sæt vinder i serien er usædvanlige ‘den første siden jeg har været i nord’, sagde Fennell, en junior.

‘Vi var helt sikkert underdog, og alle forventede at vi skulle tabe,’ sagde Brittanee Clark efterfølgende. ‘Men jeg og pigerne forventer ikke at tabe. Vi tror ikke, at noget hold er så meget bedre end os, de sker bare til at spille bedre nogle gange. ‘

‘I et North South-spil bemærkede atmosfæren helt anderledes,’ Matt Jarvis fra patrioterne. ‘Begge hold skal kæmpe for hele kampen.’

Syd var i slående rækkevidde for det meste af det første sæt, men en 6 1 nord runthat omfattede fire dræbte af Fennellmade den 18 11 for det første virkelige dagslys mellem de to hold.

Og det lykkedes ikke at lyde på dagslyset. Tre lige sydspidser, afkortet af et ess af Michaela Cox, skåret føringen til 18 14 og en 5-løb, der omfattede en kill og en blok af Caroline Fox, havde syd inden for 20 19. Det var stadig 24 23 og syd tjente til at binde sættet, men Fennells dræb endte det for nord.

‘Jeg var smukt imponeret [af Braves],’ tilføjede Fennell senere. ‘Jeg troede ikke, de ville komme ud så stærke.’

Nordmars margen i de næste to sæt kom på servicekørsler af Peyton Moncler Outlet Online Hochhalter og Keely Davis. Hochhalter havde tilbage på ryggen ess i et 8 0 løb, der satte gæsterne foran 16 5, og efter sydkryb tilbage inden 18 18 var det Davis med et par esser i en 6 0 nordkørsel i det andet sæt.

Davis havde to flere esser da Nord hurtigt greb en 6 1 bly i den tredje. Syd fik inden for 9 6 og det var 12 7 da Hochhalter fik to esser i en 5 0 løb; da syd lukkede inden 19 14 var det davis igen med to flere esser, da føringen voksede til 24 14.

‘Vi kom ud og ønskede at vinde, og vi kunne trække det ud i tre [sæt],’ sagde Mason. ‘Det er to år i træk, vi har vundet spiken, og jeg troede, vi virkelig spillede som et hold i aften.’

‘Vi gjorde mange gode ting,’ sagde Jarvis. ‘Der er dog altid plads til forbedringer, og vi føler, at vi har mere at vise.’

‘Vi spillede godt,’ konkluderede Clark.

I syd havde Kate Grabowski 19 assists, 5 graver, en blok, 4 point og et ess; Håber Richards 20 graver og en hjælp; Leah Franklin 7 dræber, en assistent, en grave og 5 point; Michaela Cox 4 dræber, 2 graver, en blok, 5 point og 2 esser; Megan Hill 7 graver, 4 point og 2 esser; Emma Willocks 5 graver, 2 drab, 4 point og 2 esser; Chloe Dowell 4 dræber og 2 graver; Avery Goodwin 5 graver; Maddy Phelps 3 dræber og 2 blokke; Caroline Fox 2 dræber, en blok og en grave; og Alyssa Schneider 2 graver og en blok.