Lokale femte grader er millionær for en dag

Lokale femte grader er millionær for en dag

Beklager, denne video er ikke længere tilgængelig

Elleve år gamle Kylie Moncler DunJakke Wanatee tager sædvanligvis bussen til hendes skole, Laura B Anderson Elementary, men torsdag formiddag blev hun overrasket over hele livet chancen for at ride i skole i en limo og være en millionær for en dag.

Hun Billige Moncler Jakke Herre holdt i spændingen på vejen der og sagde ikke meget. Da hun kom til skolen, ventede et publikum utålmodigt på hende og var ivrig efter at finde ud af, hvem ‘millionæren’ var.

Det var en del af en klassetildeling. Citibank repræsentanter besøgte skolen tirsdag for at lære eleverne at spare penge og bruge klogt. Hver elev fik til opgave at skrive et essay om, hvad de ville gøre med en million dollars.

‘Hvis jeg havde en million dollars, ville jeg donere mine penge til det indianske samfund, fordi samfundet hjælper indianere i USA. Disse penge vil gå til at bygge flere huse og hjælpe reservationen bliver et bedre sted. Grunden til, at jeg Jeg skriver det ned, fordi der er mennesker som mange af mine familiemedlemmer, der bor i et hus, fordi der ikke er nok på reservationen. Den anden ting jeg vil gøre er at bekæmpe sult for børn i USA. Amerika er for travlt med at fodre andre lande, at de har glemt at der er sultende børn i Amerika. Jeg var også en af ​​de sultende børn, fordi jeg boede på reservationen. Det sidste, jeg ville gøre, hvis jeg havde en million dollars, er at hjælpe miljøet. ‘

Kylie sagde, at hendes egne livserfaringer er det, der inspirerede hendes essay.

‘Jeg skrev om indfødte, fordi jeg er en indfødt, og på reservationen har de ikke noget der, næppe lige huse og købmandsforretninger,’ sagde hun. ‘Der er kun en købmand der, og du kan ikke få noget meget på reservationen.’

Kylies mor, Sherlene Oliver, gik i skole med hendes torsdag morgen, og det var første gang, hun hørte, hvad Kylie skrev til sit essay.

‘Det rørte virkelig mit hjerte. Det rørte dybt,’ sagde Oliver. ‘Det overraskede mig at vide, at hun ville komme tilbage på sit eget folk og bringe det op, fordi hun er indianer, og vi har dem problemer. Jeg vidste ikke, at hun var klar over det.’

For det første blev Kylie fået en check for en dags interesse for en million dollars, $ 273 og forandring, for at hun skulle bruge på hvad hun ville have.

‘Sandsynligvis tøj,’ sagde hun og tilføjede, at hun sandsynligvis ikke ville dele med sin yngre søster.

‘Kylie er et godt barn. Hun har altid været denne gode pige, ’sagde Oliver. ‘Hun har aldrig haft problemer i skolen, og det er en stor belønning for hende. Jeg ved, at hun ikke viser, at hun er så begejstret, men jeg ved, at hun skriger og hopper på indersiden. Det var svært at holde min tårer tilbage for hende, fordi jeg ved, hun er mere begejstret end hun synes at være . Det er godt. Det fortjener det. ‘