Lokale demokrater oplever sejr og nederlag på afstemningerne

Lokale demokrater oplever sejr og nederlag på afstemningerne

Sheriff vælger Tim Allen tak fans.

Du vinder nogle, du mister nogle. Det var temaet for lokale demokrater, der samlet på Fork i byen tirsdag aften for at se valgret.

Tidligt var det også en nysgerrig blanding af valgobservatører og løbere, hvoraf mange havde afsluttet publøbene, som gaffelværten var hver anden uge. Men en gang omkring kl. 20 var det primært medlemmer af Roanoke City Council, kandidater og kampagnearbejdere, der så fjernsynet Billige Moncler Jakke Herre eller kontrollerede deres smartphones til resultater.

De var glad for det meste: Demokraten Terry McAuliffe vandt guvernørens løb; lokalt blev Sherman Holland genvalgt til en femte periode som Roanoke Citys kommissær for indtægter og bestod den republikanske udfordrer Roger Malouf med en 2 til 1 margen. I noget af foruroligende tid slog Tim Allen den etablerede GOP-sheriff Octavia Johnson med fem procentpoint. Allen, pensioneret fra det regionale fængsel og Roanoke City Sheriff’s afdeling, stod periodisk op for at give tilhængere på Fork in the City en Moncler Udsalg opdatering af, hvordan afstemningen gik. Han vandt med omkring 800 stemmer.

Ting gik ikke lige så godt i Roanoke County Board of Supervisors-race i Hollins-distriktet for demokrater. Den konservative republikanske Al Bedrosian toppede demokrater Brian Lang og uafhængige Gary Jarrell, der splittede afstemningsbalancen helt ned i midten. amt republikanske Joe McNamara vendte tilbage til bestyrelsen i Windsor Hills, besting en periode etableret Ed Elswick, løber som en selvstændig.

Roanoke City Councilman Bill Bestpitch, der var til stede for valget om afstemning af valgaften, sagde, at han var bange for, at da Lang valgte at løbe i Hollins (Lang er også fylkets demokratiske partisformand) kunne det aflevere valget til Bedrosian, da Lang og Jarrell ville splitte resten af ​​stemmerne. Det syntes tydeligt på tirsdag.

I det 17. distrikt for delegationshuset var det dj vu hele tiden igen for Demokratiske udfordrer Freeda Cathcart, der blev beslaglagt for anden gang af den republikanske etablerede Chris Head, 62% til 38%. Cathcart takkede sine tilhængere ved Fork i byen og sagde, at hun ville fortsætte med at kæmpe om emner som uddannelse, på trods af at man tabte valget.

Sherman Holland viste sig ved Fork i byen mod haleenden af ​​natten og priste de frivillige på hans vegne. ‘Du er nødt til at sidde og vente, du kender aldrig resultaterne,’ sagde Holland, der slog Malouf med hånden. ‘Jeg har været i det i lang tid, jeg har ydet god kundeservice. Jeg tror det viste i resultaterne.’

Allen sagde, at han ville bringe det ‘nødvendige lederskab til [Sheriffens] officielle års tjeneste og min erfaring [også]. Friske nye ideer. Jeg vil gerne opgradere på flere områder på kontoret. ‘Allen vil overvåge en afdeling med omkring 240 medarbejdere, svoret deputerede og civile. Han vil gerne udvikle og gennemføre et reentry program for fængslede fængslede, der frigives, håber det fører til mindre tilbagefald. ‘Det er et af mine mål.’

Allen sagde, at hans kampagneteam gjorde en sen dag ‘flushing’ i et forsøg på at få flere mennesker til at stemme. ‘Vi gik dør til dør, stort set hele dagen. Vi skød det ekstremt hårdt.’ I nogle tilfælde tilbød hans hold rides til afstemningerne. ‘Jeg vidste jeg’ skal arbejde ekstremt hårdt [at slå Johnson]. Det var det, jeg havde i tankerne. ‘ Allen sagde, at han markerede opkald ‘hver eneste dag’ fra folk, der var villige til at hjælpe på kampagnesporet.

Allen sagde også, at han ønskede at nyde sin sejr i et stykke tid. Siden han forlod byens sheriffs afdeling i 2008 arbejdede han i det regionale fængsel, indtil han blev pensioneret tidligere i år som en major. Han vil foretage en hel vurdering inden han træffer afgørelse om sit første skridt. ‘Jeg har set ind udefra [siden 2008],’ sagde Allen.

Byrådsmedlem Sherman Lea sagde, at han var ’stolt’ af Allen. ‘Han havde nogle fantastiske ideer til sheriffens afdeling.’ En langvarig korrigeringsafdelingsleder, værdsat Lea Allens vægt på programmer for at hjælpe indsatte om at blive frigivet. ‘Han vil gøre nogle enorme ting for afdelingen. Vores fængsler er overfyldte med ikke-voldelige stofmisbrugere. Hvad laver vi for at forberede dem til deres eventuelle udgivelse tilbage ind i samfundet?’