Lokale borgere protesterer begivenheder i Charlottesville

Lokale borgere protesterer begivenheder i Charlottesville

EUREKA De kalder sig Humboldt Grassroots og onsdag aften tog de på gaden for at protestere mod hvid overherredømme, fascisme og al undertrykkelse.

Gruppen holdt først en overvågning ved foden af ​​C Street i Eureka omkring 7 PM. De var i solidaritet med de begivenheder, der fandt sted i Charlottesville og død af Billige Moncler Jakke Herre Heather Heyer, der mistede sit liv, da en bil blev drevet, selvom en gruppe mennesker protesterede mod den hvide overherredømmebevægelse i den by. Da medlemmerne af Humboldt Grassroots sluttede på 4 og 5 gader, hang de et af deres tegn på Shanty i Old Town.

her ute forsøger at vise solidaritet med Charlottesville, North Carolina og Heather Heyer, der lige har mistet sit liv i kampen mod fascisme, confederates og neo nazis. Så vi vil gerne sige tak til Heather, sagde en protestor, der ønskede at blive navngivet.

er så vigtigt, fordi en skade på en er en skade for alle, tilføjede en anden Humboldt Grassroots protestor, som heller ikke ønskede at blive Billige Moncler Outlet navngivet, folk dræbt på gaderne for at være anti racistiske, der virkelig bekymrer mig. Vi er nødt til at komme tilbage til at værdsætte det menneskelige liv og pleje hinanden. Et menneskeligt liv var tabt, og der er stadig mennesker, der ikke bryder sig om det. Humboldt Grassroots organisation blev grundlagt på nordkysten i 2007.