j og accessories online hos Zalando

Den elegante stil med kant kan blive plejet her. Selected Femme prsenterer mode, som er spkket med feminine detaljer og skandinavisk stil. Det er et brand, som har markeret sig ved at lave fine items til en bred smag. Det understtter mange forskellige looks og derfor kan du roligt g p opdagelse hos dette brand.

Selected Femme et alsidigt brand

Disse designs henvender sig til dig, som er en kvinde af byen, der flger moden og nsker stilrene udtryk. Sortimentet varierer bredt og har en multifunktionalitet, der byder p mere. De enkle og skarpe designs kan bde bruges til den formelle fest og en dag p kontoret. Du kan med fordel variere outfittet med smykker eller en taske. Det er helt op til dig, hvad du gr. Du skal blot vide, at tjet er til for at fremhve din personlige stil. Hvis du i stedet nsker et mere vildt look med kant, kan du vlge en lderjakke. Det udsender et feminint udtryk med en r detalje.

Elegant mode med kant

Selected Femme nsker at vre med p forreste rkke, nr modeblgen eskalerer og bringer nye trends. Denne vision er tydelig i designet af sortimentet. Deres items emmer af mode og kan bruges til mange lejligheder. De formr at skabe mode, og stadig overfre brandets udtryk til tjet. nsker du items, som kan flere ting, s se nrmere p udvalget af sko. Det er items, der har potentiale til mere. Med et par stvler kan du give dit outfit til hverdagen en fin kontrast, og til festen en gennemfrt stil fra top til t. Femme betyder kvinde p fransk, og dermed understreger dette specifikke mrke ogs, at det er tj, sko og accessories designet til damer. Bestseller er foretagendet bag mrket, som ogs rummer en Homme linje til manden eller kresten. Hos Selected Femme bliver tingene holdt nede p et jorden, og man ved altid, hvor man har mrket. Her slipper du nemlig for flagrende og utilregnelig mode, men fr i stedet originalitet og bundsolid fashion, der altid oser af en velkendt og elskvrdig signatur. Det er stilarter og formudtryk, som man intet kan indvende imod, for det er ganske enkelt pn og prsentabel mode, som klder alle kvinder.

Et altid stilklart look med Selected Femme

Man kan med glde klappe i sine sm modehnder med udvalget fra Selected Femme. Det er tydelig og klar modestetik i skandinaviske linjer, som bde klder ungdommelige fashionistas samt modne kvinder. Med de mange uniformlignende silhuetter samt lange og brede tekstiloverflader kan du svbe dig ind i store og rummelige looks, der gr alt det rigtige for din figur. Det er outfits eller enkelte dele, der gr alt det hele for din fremtoning, s du kan forlade dig p moden alene. De forskellige items og looks kan sagtens st alene, da de designmssige og skrddertekniske finesser er af hjeste kvalitet. Som del af den minimalistiske tankegang er det netop meningen, at Selected Femme er flotte og personlige styles i sig selv, men du kan naturligvis sagtens pynte dit outfit med tilbehr eller andre individuelle detaljer, som mrket ogs er garant for.

Skal man fremhve nogle af de mange signaturprodukter, s kan man med god grund tage udgangspunkt i de smukke frakker eller blazere. Her kommer den nordiske tidlshed til sin fulde ret i prcis s skarpe kanter og flugtende former, som man kan nske sig. Et par r jeans, en lderjakke eller en skjorte med f, markante detaljer er ogs blandt nogle af favoritprodukterne, men du finder naturligvis ogs oversize strik, blondekjoler, rullekravebluser samt en hel masse andet. Derudover er Selected Femme ogs lig med lkkert fodtj i alt fra ankelstvler, brouges, sneakers eller andre delikatesser, der isr er er kendetegnet ved klassiske helfarver, ligesom ved resten af kollektionerne. Hele designfilosofien er bygget op omkring flatterende, feminine former med en r, rocket og urban kant, der skaber fede kontraster til den stilrene minimalisme.