Hunters House A

Vores vbenhandlertilladelse er fornyet. Vi viser gerne vben frem i fiskeafdelingen.Desvrre er vi ikke enige med de nye “politi jffere” (= jurister) omkring vores vbenudstilling. De rigtige politifolk mente, at vi var den sikreste vbenbutik i landet,og tilfjede at sdan burde alle vbenbutikker vre indrettet. De nye “politi jffere”,der ikke har megen kendskab til sikkerhed, har den stik modsatte opfattelse.Uenigheden slutter frst ved en domstol vi har stvnet politiet. Byretten mente ikke at kunne tage stilling til sikringsvurderingen fra politiet og mente ikke at politiet kunne godkende vores udstillingssikring som praktiseret gennem 25 r uden problemer. Rigspolitiet mener ikke at have truffet afgrelse om sikringsvurderingen (hvor en stor del er rent nonsens) og har ikke besvaret sprgsml til den gennem 30 mneder. Det skal Rigspolitiet nu iflg. en kendelse fra Landsretten. Nr en myndighed ikke trffer afgrelse, s kan sagen ikke prves ved en domstol mener Kammeradvokaten!!! Domsforhandlingen finder sted 5. December i stre Landsret.To af landets allerdygtigste advokater har betegnet politiets sagsbehandlingsom meget mangelfuld, dybt kritisabel og en overtrdelse af gldende lovgivning.Frustration ( Vi undskylder p “politi jffernes = juristernes” vegne ):Enhver kan da forst, “at det er mere sikkert at fremvise og handle vben i fiskeafdelingen3 meter fra udgangsdren end i en aflst vbenudstilling gemt godt af vejen og kun medadgang for jgere og skytter”. Tilmed er der tale om ledsaget fremvisning.Hvis ikke man kan forst det, er man dummere end politiet tillader.Der er ca. 6.200 sider, s omfanget er rimeligt stort. For ikke at blive forvirret (irriteret) shold je med menuen til venstre den er nem. Underkategorierne folder ud eller sammen igen.Vi har forsgt at holde et hjt informationsniveau uden for meget “salgstale”. God fornjelse. Nste genladekursus blive sndag d. 24 september 2017