gte vs fake Canada Goose jakker

Nr efterret begynder at lgge sin klamme hnd p det danske og europiske vejr, s begynder et helt specielt senarie, nemlig salget af de famse og kendte Canada Goose jakker. Og det er det samme senarie, som udspiller sig r efter r efter r.

Canada Goose jakkens historie

Alle kender efterhnden det canadiske firma Canada Goose, som producerer nogle af verdens varmeste og bedste jakker. Kvaliteten er i en kaliber for sig selv, og mrket er blandt de foretrukne p polar ekspeditioner og ekspeditioner generelt, nr destinationen er nogle af verdens koldeste steder. Canada Goose er fast leverandr til The United States Antartic Program, som har Expedition Parka modellen, som en del af deres standard udstyr. Derudoverer Canada Goose fast leverandr til det Canadiske Postvsen. Canada Goose har lige siden begyndelsen fet produceret samtlige jakker og overtj i Canada. De har altid ment, at ingen andre har kunne leverer det samme kvalitets produkt, og derfor har Canada Goose bibeholdt produktions faciliteterne i Canada.

Det hele startede i Toronto i 1957, hvor de frste Canada Goose jakker og uldtrjer blev produceret i en lille fabriksbygning. Det var Sam Tick, som startede firmaet, og i begyndelse gikfirmaet under navnet Metro Sportswear. I 1985 skiftede produkterne navn til Snow Goose, men det havde ingen indflydelse p det voksende salg. Men da navnet Snow Goose var registret i Europa af et andet firma, blev produkterne lanceret i Europa under navnet Canada Goose, som vi kender dem i dag. Det var dog frst i 1997 at den nyere tids mode era begyndte for Canada Goose, hvor produkterne gik fra at vre praktisk overtj i kolde egne, til at vre moderne og fede modejakker, som er hvermands eje!

Og med modeblgen og den enorme succes kom de store problemer med kopi produkter, som hverken levede op til de originale produkters kvalitet eller komfort, og som ogs blev solgt til priser langt under original produkterne.

Billig Canada Goose jakke Det findes desvrre ikke!

Rigtig mange surfer nettet tomt for steder, hvor de evt kan kbe en billig Canada Goose jakke. Og det er der som sdan intet galt i. Men billige Canada Goose jakker findes bare ikke!

Canada Goose er et af f mrker i denne verden, som har en ufattelig god distributions og forhandler kontrol. Dvs Canada Goose er gode til at beskytte deres eget varemrke, og det sker via en meget stram forhandler politik. Alle autoriserede forhandlere af Goose jakker m ikke slge jakkerne til under den vejlende butikspris, som er fastsat af Canada Goose. Sker dette, s vil butikken miste forhandlingen af mrket. Desuden m Goose jakkerne ikke sttes i forbindelse med ord som tilbud, nedsat, udsalg, rabat eller outlet. Det skyldes ene og alene at Canada Goose forsger at holde brandet s eksklusivt som muligt. Det eneste tidspunkt hvor ovenstende ikke er gldende, det er hvis en model udgr. S m forhandlerne selvflgelig gerne slge jakkerne til nedsatte priser, s butikken kan komme af med de sidste rester. Men Canada Goose jakkerne er meget klassiske i designet, og det er stort set de samme modeller, som gr igen fra r til r, og sdan har det vret i mange r efterhnden!

Derfor er det ikke muligt, at finde Canada Goose jakker til 20 35 50% af den vejledende pris fra en autoriseret forhandler. Og da jakkerne KUN slges via et meget kontrolleret forhandler netvrk, s er det mere eller mindre umuligt, at finde billige gte og nye Goose jakker. Eneste forbehold er, hvis en butik evt gr konkurs. I sfald vil et mindre parti Canada Goose jakker nemt kunne komme i omlb til en nedsat pris, men det vil vre i en relativt begrnset mngde. Modeller som udgr, kan ogs findes til nedsatte priser, men igen er der tale om en meget begrnset mngde, som slges billigere i en begrnset periode. Som dansker kan du dermed spare penge, hvis du kber din Canada Goose jakke i Sverige. Kursforskellen p svenske kroner og danske kroner gr, at du kan spare 10 15% p din nye Canada Goose jakke, og s er den endda 100% gte fra en autoriseret forhandler. Det samme tricks kan nogle gange laves, hvis du kber din jakke i England.

Konklussion er derfor, at meget billige gte Canada Goose jakker ikke findes, og at webshops/sider eller personer som pstr at de slger dette, enten slger falske jakker, eller ogs er der en stor risiko for, at der er tale om hlervarer!

Her er en liste over webshops, som slger falske jakker fra Canada Goose.

Undg falske Canada Goose jakker Canada Goose jakker!

Som ved mange andre falske produkter, s kommer de falske Canada Goose jakker ofte fra sten, hvor Kina, Hong Kong og Thailand er blandt de strste eksportrer. Da Canada Goose, som tidligere beskrevet, producerer samtlige produkter i Canada, s findes der ganske enkelt ingen producenter i sten, som laver gte Canada Goose jakker!

Herunder finder du en kort, men meget prcis liste over, hvad du skal passe p, nr du kber en Canada Goose jakke:

Kb aldrig fra slgere, som er bosiddende i Asien (Japan undtaget) herunder isr Kina, Hong Kong eller Thailand. Canada Goose har ingen distribution og salg i disse lande (der er en distributr i Japan, som det eneste land i sten)!

Kb KUN jakker, som leveres med en original kvittering fra et autoriseret salgs sted

Kb aldrig Canada Goose jakker p en webshop, som virker det mindste suspek

Stol aldrig p billederne p webshops, Ebay eller andre salgs steder. Slgerne benytter ofte billeder af gte jakke

Stol aldrig p billeder af de tags, som sidder p en Canada Goose jakke. Det er den letteste del af jakken at efterlign

St dig ind i den jakke, som du gerne vil have. P den mde kan du lettere spotte en fake jakk

Canada Goose jakker slges ALDRIG billigt hos autoriserede butikker/webshops/salgssteder. Heller ikke i Canada (priserne i Canada er dog lavere end i Europa, og du kan derfor spare penge, hvis du kber jakken fysisk i Canada)!

Ovenstende er nogle simple og praktiske rd, som er gode at have i baghovedet, hvis du leder efter en brugt eller ny Canada Goose jakke. Det letteste ville egentlig vre, hvis du blot besgte den lokale sportsbutik eller Canada Goose forhandler, men s m du ogs betale normal prisen for jakken. Vil du absolut forsge at gre en god handel, fremfor at satse p det sikre, s skal du vre forberedt p, at du lber en strre risiko.

Som vi omtalte i et tidligere indlg om, hvordan du undgr webshops, som handler med kopivarer, s glder de samme 11 rd stadigvk! Dertil kan du lgge de 7 rd, som er nvnt tidligere i dette indlg, samt alle de rd, som kommer herunder!

Sdan spotter du en falsk Canada Goose jakke

I dag slger Canada Goose mange forskellige modeller af de kendte jakker, og der lanceres hele tiden nye. Det er ikke lngere kun Expedition Parka og Chilliwack Parka, som forbrugerne vil have. Nej nu hedder modellerne ogs Montebello, Langford, Snow Mantra, Kensington, Trillium, Palliser mm. Desuden laves de to best sellers Chilliwack Parka og Expedition Parka bde i en herre udgave og en dame udgave. Derfor er det meget svrt at lave en guide, som er dkkende for alle jakker modellerne.

Derfor vil denne guide indeholde nogle af de vigtigste punkter, og det vil vre generelle informationer, som der er beskrevet. Disse kan variere hos enkelte jakke modeller! Du br, som tidligere anbefalet, stte dig ind i den jakke, som du gerne vil kbe, og lre produktet at kende.

Herunde flger nogle punkter, hvor du kan skelne mellem gte og falske jakker.

gte jakker har en pels af Coyote rven/ulven. Falske jakker har enten en syntetisk pelskrave, hundepels eller pels fra andre dyr. Disse giver p ingen mde samme varme, som pelsen fra en Coyote rv/ulv.