Woolrich Jacka Jacka Salg gte Canada Goose

Bjergkden har de sidste 13 r vret autoriseret Canada Goose forhandler, og vi har de sidste par r oplevet at problemet er eksploderet. Vi fr ofte opringninger fra kunder, der har ladet sig lokke af de billige tilbud p diverse netbutikker, men som har modtaget en falsk jakke eller slet ingen. Vi oplever desvrre ogs at disse netbutikker, har “stjlet” vores bannere og refererer til vores navn og bningstider for at f deres forretning til at se legitim ud. Vi har selvflgelig intet med disse netbutikker at gre, og har anmeldt misbruget til myndighederne, Canada Goose Europa og Canada Gooses advokat i Danmark. Problemet er dog utroligt svrt at gre noget ved, da svindlen er meget professionelt organiseret fra udlandet. Vi kan derfor kun opfordre til aldrig at kbe en billig jakke fra en forhandler, der ikke er autoriseret eller at kbe en brugt jakke, uden dokumentation for at den er gte. Vi kan garantere at du fr det gte produkt.