Camaraderie kører lokal borgerkrig re

Camaraderie kører lokal borgerkrig re

Det er morgen og første opkald, så mændene rører sig og rejser sig ud af deres lærredtæpper. Først Sgt. Jeffrey A. Smith bærer lyseblå uldbukser og hans militære spørgsmål bomuldsstøvlet skjorte. Det er så usikkert, så billigt , at den stadig har pinde og stilker i den. Han kan lugte bacon og trærøget af campfires.

Det er svært at vide, hvad der er kommet i dag. Dette er borgerkrig.

Det tog Smith ni måneder at samle sit gear, og hans første begivenhed var en Gettysburg re enactment. Han endte med at låne et rifle, fordi han ikke havde en endnu. Smith, en pensioneret JCPenney shipping og modtagende leder, aldrig tjent i militæret.

‘Jeg følte, at jeg kunne forestille mig, hvad det ville have været, hvis jeg var en af ​​disse (borgerkrig) frivillige fra en gård eller ude af en tørvarebutik, uden at vide noget om militære ting overhovedet,’ sagde han. ‘Her var jeg, marcherende albue til albue med yderligere 30 fyre. Derefter lå jeg på jorden, en konfødereret soldat tog mine støvler af. Jeg havde et øjeblik, hvor du faktisk føler, at du bor i 1863. Hele weekenden gik på den måde for mig. ‘

Smith, 64, er en af ​​omkring et dusin aktive medlemmer af firma B i det 8. Ohio Volunteer Infantry, centreret i Nordøstlige Ohio. Det er en del af en paraplyorganisation for reacting enheder kaldet National Regiment. Det 8. Ohio er længst vest, andre er baseret langs østkysten, herunder i New York, New Hampshire, Pennsylvania, Connecticut og Maryland. bringe regimentets reaktorer sammen.

De fleste soldater, der kæmpede i borgerkrigen, var frivillige. Der var virkelig et selskab B bestående af mænd fra en irsk social klub i Cleveland, sagde Smith, en Berea resident, der er blevet re-acted siden 1992.

Den største udgift af borgerkrigsreaktionen er uniformer og udstyr, sagde Smith. Alt skal være periode korrekt. Sutlers sælger, hvad man har brug for i en række kvaliteter: ‘Alt fra billige, dårligt lavede ting til toppen af ​​linjen, alt for dyrt ting,’ smiler Smith.

Ud over en ens uniform skal en reenactor købe ammunitionsposer, rifflen (den største køb), kantiner og meget mere.

Første Sgt. Smith kan høre klang og banging af udstyr som andre virksomheder også gør sig klar. Mændene begynder normalt med et opkald, så de ikke er uvidende om, at en mand ikke er, hvor han skulle være.

Smith udpeger pligter: Nogle skal samle brænde, andre trækker vand for at sikre, at hver mands kantine er fyldt. Han mener, at de til enhver tid kan kræves at falde ind og marchere til kamp. Det er juli 1863.

Som første sergeant er Smiths primære opgave at tage sig af sine mænd. Han er bekymret over, om han kan udføre disse opgaver efter de forventede standarder.

Smiths interesse for borgerkrigen vender tilbage til sin barndom. Da hans familie ville tage på ferie i nærheden af ​​en borgerkrigs slagmark, var han en glad turist. Det var ved en genoptagelse på Hale Farm, da han mødte 8 Ohio mænd.

Femogtredive år senere er det den kammeratskab, der holder ham tiltrukket.

‘Det hele ved brødrebrød, det holder meget sandt selv i ikke-kampsituationer,’ sagde han.

Thomas M. F. Downes er enig. Han har marcheret som en borgerkrigs reaktor i 37 år. Som oberst Downes leder han det nationale regiment militært.

‘Bortset fra min kone har jeg haft forhold til mine reaktorer længere end nogen i mit liv,’ sagde han. ‘Efter 37 år har du næsten gjort alt, hvad du skal gøre. Det er oplevelsen af ​​delt elendighed og fælles kammeratskab ‘, der holder dig involveret.

Oberst Downes har marcheret sammen med de mænd, han fører i strømmende regn. I sne. I varmen.

Enhver marts begynder med chit chat. Men i stigende grad træt af at bære deres redskaber og svede i deres ulduniformer, forsvinder mændene i Company B til sidst dialog. I fraværet kan man høre fuglene og klanken af ​​udstyr.

Det er når Downes, en livslang Cleveland resident og en maskinfører for Triangle Machine Products i Valley View, marcherer et eller andet sted med sine re-actor kamerater, at han føler sig tættest på borgerkrigs soldaten.

‘I kampreaktioner bliver ingen dræbt; Vi kan ikke reproducere den dødelige terror, så vi ‘får virkelig ikke den dybe pit af mavesmerten, og vi vil ikke,’ sagde Downes. ‘Men på en march, det var det de gjorde mere end noget andet. Det har ikke ændret sig i 150 år. Dirtveje er snavsveje. Varme og fugtighed er varme og fugtighed, så vi oplever, hvad de oplevede. Vi går bogstaveligt talt i deres fodspor. ‘

Soldaterne smager sved og støv. Hvis de tænker på noget, så er det deres ben, der gør ondt. Deres rygsmerter gør ondt. Deres skuldre gør ondt. De trætter også af sveden, der løber ned i deres øjne.

‘Det kommer til det punkt, hvor dit fokus sætter en fod foran den anden og spekulerer på, hvornår du skal stoppe,’ sagde Downes, 67.

Downes ‘første bøger var borgerkrigsbøger. Re enacting tilbød chancen for at mærke, hvad soldaterne følte og forstå, hvad der holdt dem i gang. Det var et øje med øjenkrig, forklarede Downes. Hvad motiverede mændene til at stå op og gå på tværs af en kilometer fra åben grund til kanon og musketry ild?

‘Det var derfor jeg først kom ind i det,’ sagde Downes. ‘Jo mere jeg gjorde det, desto mindre forstod jeg det. Soldaterne var unge børn. ‘

Det samme kan ikke siges for mange af nutidens reaktorer, men Smith sagde.

‘Den gennemsnitlige alder af borgerkrigen soldaten var 25,’ sagde han. ‘Når du har fyre i deres 40’erne, 50’erne og 60’erne, ser det ikke ud til at være lige så autentisk som det skulle. Derfor begyndte jeg Facebook-siden og hjemmesiden. Generelt er interessen nede med unge mennesker. Vi rekrutterer konstant, og det er svært. ‘