Calloway at fremvise kampkort foran PPV bout

Calloway at fremvise kampkort foran PPV bout

Chase Calloway har 145 amatør boksning kampe, men kun en håndfuld af dem har været i hans hjemby.

Denne lørdag den 26. august vender ‘Kid Dynamite’ tilbage til ringen foran mange af hans venner og familie, da han lægger sin tredje rate af olympisk stil amatør boksning i St. Joseph. Den 21-årige er indstillet til at være vært for Calloway Classic 2 på Stoney Creek Hotel Conference Center, 1201 N. Woodbine Road.

Pugilisten vil boxe Roberto Torres i Omaha, Nebraska, i hoved tilfælde af et kort, der vil indeholde 15 amatørkampe fra 8 til 40 år. Men det er ikke alt.

Calloway vil være vært for et efterkampfest, der vil vise den stærkt talte om megafight mellem ubesejret Floyd ‘Money’ Mayweather Jr. og UFC ’s’ The Notorious ‘Conor McGregor. Calloway tilføjede, at han oprindeligt havde datoen sat inden Mayweather McGregor-kortet var færdiggjort, men når han fandt ud af, at begge ville være den samme nat, besluttede han at kombinere begivenhederne.

‘Der kommer til at være en masse spændende kvalitetskampe med nationale boksere i alle aldre,’ sagde han. ‘Jeg elsker boksning i min hjemby og har støtte fra min familie og venner i publikum, der giver mig lyst på. Jeg forventer, at det bliver elektrisk lørdag aften. Jeg kan ikke vente. ‘

Mellemvægten kommer fra et andet sted på Ringside World Championships for bare tre uger siden, og har planer om at fortsætte sin amatørkarriere indtil OL i Tokyo i 2020, hvis han skulle gøre det.

Sidste år besejrede sønnen til den tidligere lokale heavyweight-mester Rob ‘All American Prizefighter’ Calloway Chase Wilson of Arkansas ved afgørelse i den originale Calloway Classic. Og i hans første promoverede kamp i en begivenhed med titlen ‘Night at the Fights’ scorede Chase Calloway en første runde knockout. Han planlægger igen at udføre på et højt niveau med sin tredje mulighed.

Før han begyndte at slå på eliteniveau, kæmpede Calloway i St. Joseph tre gange på Civic Arena under faderns vejledning og en anden tre gange på deres sundhedsklub i midten af ​​2000’erne. Men siden eksamen fra Lafayette High School i 2014 begyndte Missouri Western-studerende at fremme sine egne shows.

‘Calloway Classic kommer til at være en årlig begivenhed i de kommende år,’ sagde den once nationally ranked top 10 boxer. ‘Jeg er stolt af at holde amatør boksning levende og til stede i vores samfund.’

Billetter til kortet starter på $ 15 og efter kamppartiet, sammen med visning af PPV-kampen, er gratis. Smoothie King og Rocky Mountain Chocolate Factory leverer nogle af indrømmelserne ved arrangementet samt Stoney Creeks fulde bar.