Caligula hest

Caligula hest

er den bedste første dame til at grace gulvene i Det Hvide Hus, ikke på grund af hvad hun har gjort, men på grund af hvad hun står for. Når man vurderer succesen af ​​præsidenter og første damer, fokuserer vi typisk på de politikker, der blev oprettet, de love, der blev vedtaget, og hvor meget mere eller mindre gæld vi skylder. Men vi tænker sjældent på den indvirkning, de har gjort på os på et personligt plan. er den første sorte kvinde til at blive den første dame i USA, men hun er også en kvinde, der demonstrerede hvad det betyder at arbejde hårdt og bryde barrierer. Hun inspirerer både mænd og kvinder til at kæmpe hårdt mod oddsene og udmærke sig i deres største potentiale. Den katastrofale GOP-konvention er vidne til patriotisme, frihandel og national sikkerhed lider et voldsomt slag udleveret af dets præsidentens nominee.Donald Trump benægtede en hel religiøse gruppe, modsætte sig handelsaftaler, misforstået NATO og tilsyneladende samspillet med en fjendtlig udenlandsk. (Nick Berry) Vi ved alle, at hun er en af ​​verdens vigtigste mennesker, men når du hører hende tale, minder hun om, at hun er bare en normal person med normale ønsker og ambitioner. Mens vi har haft andre store første damer, vil hverken Melania Trump eller Bill Clinton nogensinde være i stand til at toppen. Jeg er enig i, at Tago Smith blev snydt på den røde skjortebeslutning endnu et andet eksempel på politisk korrekthed. Med sagen handler det ikke om at vinde fodboldkampe i 2017. Det handler om en ung mand, der kunne være gået et andet sted fter hans sophomore år og spille for et andet hold straks men besluttede at holde det ud på gården med den forståelse at hans nummer ville blive kaldt til sidst. Denne dedikation har tilsyneladende ikke noget for den store messing, i det mindste nu, i betragtning af succesen fodboldholdet har haft det seneste. Jeg føler mig så ille for Smith som jeg gør for trænere, der nu vil bære skyld i ikke at spille ham andre steder på banen, hvor han fuldt ud kunne bidrage, men for behovet for at bevare ham som backup, det samme som de fandt Keenan Reynolds sent i Air Force spillet år siden. Jeg ved ikke, om der er mulighed for omprøvning. Hvis ikke, skal fans og sæsonbilletindehavere som mig gøre noget for at vise utilfredshed, men jeg er ikke sikker på hvad. team, ville jeg elske at se kaptajnene vende deres ‘kaptajner’ til Smith i hæren spillet og lade Tago gå til midtbanen alene for kaste, mens de selv forbliver på hash mærker. Alle på nationalt tv! Lad beskedne beskrive det til det nationale publikum som akademiet messing tæller indtægterne fra spillet. Måske vil de endda klappe Smith på bagsiden. Men jeg tvivler på det.