Californien vil kæmpe

Californien vil kæmpe

Den spidse reference foreslog, at præsidenten som for lederne af det kommunistiske Østtyskland for flere årtier siden forsøgte at begrænse bevægelserne for mennesker på begge sider, trods alt de har til fælles.

++ Download KCRA 3 News-appen til iOS og Android

‘Der er en masse lugt her, som en stærk mand,’ sagde Brown til vært Chuck Todd. ‘Jeg tror amerikanerne burde være meget forsigtige, når vi laver radikale ændringer som en 30 fods (9 meter) væg, der holder nogle ind og nogle ude .’

Trump gjorde det muligt at udvide væggene, at de lineære dele af den næsten 2.000 mil (3,219 kilometer) grænsen er et centralt kampagneløfte. side. Det er stadig ikke klart, hvordan administrationen ville betale for muren.

Brown sagde, at selv om Californien ville kæmpe ‘meget hårdt’ mod muren, bør folk ikke forvente en række knæskrigssager.

‘Vi’ vil være strategiske. Og vi vil gøre det rigtige menneske, og jeg vil endda sige kristen, ting fra mit synspunkt, ’sagde Brown. ‘Du behandler ikke mennesker sådan.’

Guvernøren bestred Trumps forslag om, at indvandring var en trussel, idet den i stedet blev kastet som et aktiv.

‘Kig rundt i mange af vores industrier,’ sagde han og citerede statens multibillion dollar landbrugssektor og det teknologiske hotbed i Silicon Valley. ‘Femogtreds procent af befolkningen i Californien var udenlandsk født. Dette er vores dynamik. ‘

Brown, der besøgte nationens hovedstad i sidste uge for at mødes med føderale embedsmænd, sagde, at han var villig til at arbejde sammen med Trump og andre republikanere om emner, herunder indvandring, sundhedspleje og især infrastruktur.

Han kaldte et forslag til jernbaneprojekt, der sigter på at lette trafikproblemer mellem San Francisco og Silicon Valley ‘en reel test’ for præsidenten. Planen er imod republikanerne i Californien, siger guvernøren.

‘Her er en chance for præsident Trump at være over det politiske spil. Det handler om infrastruktur, siger Brown. ‘Tror han på et skovl-klar byggeprojekt, som vil skabe amerikanske job. (og). er klar til at gå inden for et par måneder, eller ej? ‘

Spurgte, hvad Trump kunne lære fra Browns forgænger, tidligere republikanske regering Arnold Schwarzenegger, sagde han, at præsidenten kunne være bedre til at vælge sine kampe.

‘Don’t bekæmpe alle,’ Brown rådede Trump. ‘Og du skal gøre flere allierede end fjender. Det er simpelt. Politik handler om tilføjelse, ikke subtraktion. ‘

Brown, som er i sin fjerde ikke-på hinanden følgende gubernatorial sigt og vil blive 79 næste måned, sagde den rolle, som den nationale demokratiske partis leder var åben for at tage. Men det vundet ham ikke, sagde guvernøren, fordi ‘jeg har kørt for hvert kontor og der er ikke mere tilbage.’