Californien ser millioner af galloner vand anvendt til Fracking

Californien ser millioner af galloner vand anvendt til Fracking

Carroll skriver: ‘Den praksis er blevet kritiseret i staten, som lider af en tørke så alvorlig, at guvernør Jerry Brown annoncerede den første nogensinde obligatoriske 25 procent statewide reduktion i vandforbrug på onsdag.’

En pumpejack i et felt, der udvikles til boring ved siden af ​​en gård nær Lost Hills, Californien. (foto: David McNew / Getty Images)

Mængder vand anvendt i fracking varierer alt efter brøndtype og geografisk placering. En overvældende mængde data indikerer imidlertid, at tallene for mængden af ​​vand, der anvendes i Californien, kan være over 100.000 gallon, der er angivet i denne artikel. Estimater givet af Steven Bohlen, den statlige olie- og gasovervågning ved Californiens Institut for Bevarelse, vedrørende den gennemsnitlige mængde vand, der anvendes pr. Fracked, modsætter sig i høj grad nationale data fra den føderale regering, som rapporterer om cirka 2 til 4 millioner gallons vandforbrug pr. Brønd til skifer fracking. En rapport fra Ceres fra 2013 gav også en højere tal for Californiens brønde. JA / RSN

Aliforniens olieproducenter brugte 214 acre meter vand, svarende til næsten 70 millioner gallon, i færd med fracking for olie og gas i staten sidste år, mindre end tidligere forventet, sagde statsministerne til Reuters på torsdag.

Hydraulisk brud eller fracking opstår, når vand og nogle kemikalier sprøjtes dybt under jorden ved højt tryk for at bryde op og frigøre olie og gas i brønde.

Praksis er blevet kritiseret i staten, der lider af en tørke så alvorlig, at guvernør Jerry Brown annoncerede den første nogensinde obligatoriske 25 procent statewide reduktion i vandforbrug på onsdag.

‘Hydraulisk brudbruger bruger en relativt lille mængde vand svarende til 514 husstande årligt,’ siger Steven Bohlen, statens olie- og gasovervågning.

Omkring 100.000 gallons vand anvendes i gennemsnit, sagde han.

Tidligere industri estimeringer sagde, at fracking brugt omkring 100 millioner gallons vand i Californien om året.

Bohlen sagde, at ikke alt det vand, der anvendes til fracking, er ferskvand. En del af det er ‘produceret’ vand eller vand, der kommer til overfladen under olieboring, der ikke er egnet til drikke eller landbrugsbrug.

Industrien bragte 387.000 acre fødder produceret vand til overfladen sidste år, sagde Bohlen. Af det blev to tredjedele sat tilbage i de akviferer, hvorfra den kom eller blev brugt til at producere mere olie gennem boreteknikker, herunder dampstrømning og cyklisk dampinjektion.