Californien gymnasiestudent angrebet for at støtte Trump

Californien gymnasiestudent angrebet for at støtte Trump

‘Hun sagde du støtter Trump. Du hader mexicanere,’ Armenio. ‘Jeg sagde nej det gjorde jeg ikke, og hun sagde, at jeg vil gøre det, og jeg sagde, at du vil gøre hvad? Og hun kastede mig på gulvet, trak håret ud, rev mig af øreringe, sparkede mig ind i hovedet, sparkede mig i maven, stødte mig i næsen. ‘

‘Hun har mexicanske venner,’ sagde Gina Armenio. ‘Hun har sorte venner, vi har dem over. Vi har ingen problemer.’ Vi er ikke racistiske og har aldrig været racistiske og ingen, ingen skal slå nogen op på grund af det. Så hvis det er hendes ræsonnement, er jeg rystet. ‘

Jade siger, at hun mener, at denne konfrontation drejede sig om et Instagram-indlæg, hvor hun satte valget aften.

Hun skrev denne screengrab af CNNs projicering af Donald Trumps sejr.

Hun siger, at hendes ven slothy_loppy kommenterede ‘Hell yeah’, så en anden kommentar fra ham, der siger, ‘F Mexicans.’

Jade reagerer ‘En af de få ting vi kan være enige om slothy_ loppy.’

Jade siger, at svaret handlede om hans første kommentar, der understøtter sit oprindelige indlæg, der viser Trump, der vinder.

Jades forældre siger, at de overvejer at skifte skole.

De siger, at de ikke føler, at jade er sikker der.

Studerende og medarbejdere fra Woodside High School protesterede torsdag efter at Jade blev angrebet for at støtte præsidentvalgte Donald Trump.

En elev sagde, at de protesterede handlinger, de så som racistisk ufølsomme og uretfærdige.

Skoledistriktets superintendent, James Lianides, udstedte følgende erklæring:

Woodside-personale reagerede straks på hændelsen. Hændelsen blev undersøgt i forbindelse med retshåndhævelse, og der er taget passende disciplinære foranstaltninger.