Californien Editorial Roundup

Californien Editorial Roundup

Dow: / NASDAQ: / S 500: I et valgår er det også den slags historie, der kan skræmme folk væk fra at støtte stemmeseddelstiltag, der kræver stor skattehjælp, måske også med potentielle gavnlige foranstaltninger. Her historien. Tilbage i 2004, Californien vælgerne bestod Forslag 63, formelt kendt som Mental Health Services Act, indførelse af en 1 procent skat på syv figurer indkomster, der skal bruges til at udvikle og udvide mental sundhedstjenester. Ikke den værste idé, og faktisk i de 12 år siden der har har været masser af anekdoter om Prop. 63 finansierede programmer, der hjælper californians med at overvinde psykisk sygdom eller endda afskrive sager hos personer med risiko for psykisk sygdom. Et problem: Anekdoter er bare det. Ikke statistik. Ikke svært beviser. Bare isolerede fortællinger.Så hvordan kender vælgere, hvis statslige og lokale embedsmænd og andre med ansvar for at bruge millioner af skat på 17 mia. Dollars i samlede indtægter bruger det effektivt? Vi er ikke bekymrende, der blev understreget i sidste uge ved udgivelsen af ​​en rapport fra Little Hoover Commission opfordrer til kraftig redegørelse for, hvordan 2 milliarder dollars i årlige indtægter er brugt og bedre dokumentation af resultaterne. (En billeder en kone, hilsen sin mand, da han snuble voldsomt op på verandaen og opfordrer til en kraftig bogføring af $ 20 regningen hun gav ham mulighed for at købe mælk.) staten kan stadig levere afgørende data for at vise, hvordan det holder løfter til vælgere i 2004 eller til velhavende skatteydere, der finansierer Proposition 63-programmer med en 1 procent surtax og vigtigst af alt for de enkelte californiere og deres familier, der stoler på disse tjenester for den nødvendige hjælp, sagde et brev til statslige embedsmænd fra Pedro Nava, formand for Little Hoover Commission, det uafhængige tilsynsorgan d edikeret til at undersøge Californiens regeringsoperationer.Worse: Staten er blevet advaret om dette mindst tre gange før i en Associated Press-undersøgelse, en statsrevision og en undersøgelse fra 2015 af Little Hoover Commission. Kommissionen noterede sig, at Associated Press fandt fire år siden da nogle Prop. 63 penge gik til generelle (ikke mentale) sundhedsprogrammer, og at lovgivere allerede har fjernet indtægter for anvendelser, som sandsynligvis ikke var forudset af vælgerne, herunder 130 millioner dollars om året for at finansiere en obligation for støttende boliger til hjemløse med psykisk sygdom. Risikoen er, at hvis det kan påvises, at Millionaires Skat betaler som ønsket, kunne flere og flere penge blive afledt og det oprindelige punkt tabte, sagde Little Hoover Commission. State Department of Health Care Services Director Jennifer Kent fortalte AP, at agenturet arbejder på at løse problemerne.