Californien Coastal Commission bekæmper offshore boring ekspansion

Californien Coastal Commission bekæmper offshore boring ekspansion

I et pakket mødelokale i Cambria afgav kommissæren onsdag på et brev, der opfordrede Trump administrationen til at vende tilbage fra nogle af landets mest uberørte kystlinjer. ‘Californien afhænger af den internationale tegning af sine ikoniske strande og havvand, og det er Kystkommissionens mandat at beskytte denne skrøbelige og dyrebare naturressource, ’sagde brevet. ‘Vi var oprørt over at lære, at BOEM [Bureau of Ocean Energy Management] havde utrætteligt truet sundheden for Californiens kystmiljø. ved at foreslå at udvide boringen ud for kysten. ‘Læs mere: Calif. embedsmænd, demonstranter bekæmper offshore olieplaner Mere end $ 2 billioner af Californiens $ 2,35 trillion bruttonationalprodukt den sjette største økonomi i verden, tilføjede de, kommer fra kystregioner. Disse bemærkninger følger en trommeslag med offentlig tilbagesendelse på Indenrigsministeriet ’splans, der blev annonceret i begyndelsen af ​​januar, for at åbne store arealer ud for Atlanterhavet og Stillehavskystene til ny olie- og gasudforskning og boring gennem et femårigt leasingprogram, der ville begynde i 2019. Guvernørerne i Californien, Oregon og Washington udstedte straks en fælles erklæring om, at de ville gøre alt, hvad der kræves for at blokere for nye leasing af deres kyster. At indstille Trump-administrationen kan score politiske punkter i statens mange progressive kystsamfund, men der har været mere end blot bluster i de seneste uger kommissærer og lokale embedsmænd på tværs af staten er stavning ud de eksplicit måder, de kan forhindre ny boring. eksisterende rørledninger til transport af olie og gas fra nye lejemål vil også være forbudt. ‘Præsident Trumps offshore olieboringsplan er et skridt bagud i tiden mod en energipolitik, der blindt håndterer nationen til en uholdbar fremtid’, sagde State Lands Commission Stol og Lt. Gov. Gavin Newsom, som håber at være statens næste guvernør. ‘Jeg er fast besluttet på, at ikke en enkelt dråbe fra Trumps nye olieplan nogensinde gør land i Californien.’ I Cambria undersøgte statens kystkommissionærer deres unikke magt i at blokere de foreslåede lejemål fra at blive virkelighed. Læs mere: Ventura County-koncernerne leder til Sacramento at tale om offshore boreplan En række topartsregninger og beslutninger arbejder deres vej gennem statens lovgiver ‘fordobling’ ved at bekæmpe spørgsmålet, kommissionsmedarbejdere rapporteret. Disse offentlige står, selvom de ikke ændrer Trumps sind administrationen sender en stærk besked til olieindustrien, sagde Alison Dettmer, Kommissionens næstformand for energi, oceaner og føderal konsistens. Det er vigtigt at lade olieselskaber vide, at selvom den føderale regering gør en lejekontrakt tilgængelig, ‘du ‘Jeg har lokale myndigheder langs kysten, du har statslige myndigheder og guvernørens kontor, der siger:’ Vi vil ikke have dig her, det bliver dyrt, du kommer til at sidde fast i retssager. ” Mange siger, at åbning af californiske farvande til nyboring er en hidtil uset dør, der, hvis den åbnes, vil være meget svært at lukke. Jens Ainsworth, Kommissionens administrerende direktør, sagde selvom de store olieselskaber ikke sluttede up kommer til Californien med lejemål åbent for at tage, ‘du kunne stadig have andre olieselskaber, der kommer i den anden tredje klasse typer, der muligvis ikke har den sikkerhedsrekord, som nogle af de største olieselskaber har. til offshore boring dateres tilbage til 1969, da et ødelæggende 100.000 tønde spild i Santa Barbara dræbte tusindvis af havfugle og hjalp med at gnist den moderne miljøbevægelse. Staten har ikke udstedt en ny offshore olie- og gasforpagtning siden spillet. Læs mere: Trump administration åbner millioner af acres af Californien ørken til minedrift. På kommissionsmødet opfordrede miljøforkæmpere til dette slag til at forblive et årtier tidligere. De holdt op med tegn, der erklærede ‘NO OFFSHORE DRILLING’ og opfordrede statslederne til at kæmpe og forpligte sig til et mere permanent forbud mod olieudvikling. ‘Da jeg begyndte at arbejde i modsætning til mere offshore olieboring, var mit hår brun og nu er det’ er det hvide, det er så længe det har været, ’sagde Susan Jordan, advokat for tiden og direktør for California Coastal Protection Network.’ Men det er faktisk den værste trussel, jeg har set i hele tiden. ‘