California General Valgafstemning

California General Valgafstemning

Få yderligere oplysninger om denne konkurrence i fanerne i dette afsnit. For de fleste skærmlæsere kan du trykke Retur eller Enter for at indtaste en fane og læse indholdet indenfor.

Hvem kører? NewsVideosWho’s running? Til dette kontor er kun de to kandidater, der får flest stemmer i det primære valg, optrådt i valgvalget. Dette skyldes California’s top two-system. I nogle tilfælde kan de to kandidater være fra samme politiske parti. For de fleste screenreaders kan du trykke Retur eller Enter for at indtaste en fane og læse indholdet indenfor.

Kandidat har givet oplysninger.

Tak kandidat til at dele deres information om Voter’s Edge.

Kamala D. Harris er den 32. Attorney General i Californien, en karriere anklagemyndighed og en demokratisk kandidat til Californiens åbne United States Senate sæde. Kamala blev rejst af en familie gennemsyret af borgerrettigheder bevægelsen og har kæmpet hele sin karriere for retfærdighed for alle, især for dem, hvis stemmer ikke ofte høres af magten. Fra hendes første dage som anklagemyndighed i Alameda County, til hendes arbejde som San Francisco District Attorney, har Kamala til sin nuværende tjeneste som Attorney General, haft en klient befolkningen i Californien og har igen og igen gjort en forskel for California familier.

Hun har været en national leder i reformen af ​​det strafferetlige system. Hendes bog ‘Smart on Crime’ udfordrede det falske valg, at vi enten skal være ‘bløde’ eller ‘hårde’ på kriminalitet og fremlægge en ny vision for offentlig sikkerhed, der fokuserer på bekæmpelse af tilbagefald og adressering af årsagerne til kriminalitet, snarere end blot at behandle sine symptomer. Som generaladvokat udvidede hun sin indsats statewide og skabte Division of Recidivism Reduction og Re entry på California Department of Justice og bygger databaserede initiativer, der fokuserer på tidlig indgreb hos børn og unge lovovertrædere. Og hun er kæmpet for at sikre retshåndhævelse har de øverste teknologiske værktøjer til mere effektivt og effektivt at bekæmpe kriminalitet.

Kamala har brugt hele sin karriere til at kæmpe for de stemmeløse i vores samfund og mod dem, der byder på dem, der tager imod kriminelle organisationer og tværnationale bander og bekæmper svig og misbrug i alle dens former. Som generaladvokat kæmpede Kamala de største banker i verden og vandt 20 milliarder dollar til Californien boligejere skadet af afskærmningskrisen. Hun forsvarede med succes California’s miljøbeskyttelse i retten og retsforfulgte dem, der byder på indvandrerfamilier. Hun har en livslang forpligtelse til at beskytte børn fra tidligt i sin karriere, da hun retsforfulgte børnemishandlere, til hendes arbejde som distriktsadvokat, der bekæmper menneskehandel og barn seksuel udnyttelse, til hendes banebrydende bevæger sig som advokat generaldirektør for at skabe presidiet for børns retfærdighed i det californiske justitsministerium for at beskytte vores stats børn.

Kamala har også været en national borgerrettighedsleder, der spiller en afgørende rolle i den nationale bevægelse for ægteskabens ligestilling og fører modstand mod kyniske bestræbelser på at diskriminere kaliforniere baseret på alder, race, køn, religion, seksuel orientering og kønsidentitet.

Forbundsregeringen spiller en rolle i Californien vandfordeling og anvendelse gennem en række love. Hvilken lovgivning vil du have til støtte for at håndtere vandmangel som følge af den nuværende og fremtidige tørke?

Svar fra Kamala D. Harris:

Californien er midt i en af ​​de værste tørke i vores stats historie. Hver Californian skal fortsætte med at bevare den billigste og mest effektive måde at øge vores vandressourcer på, men vi skal også opdatere vores aldrende vandinfrastruktur, øge vores stormvandskildskab og lagringskapacitet og gøre smarte investeringer i vandgenvinding, rensning og afsaltning. Derfor er Isupport en omfattende, langsigtet, omfattende tilgang til at skabe en mere bæredygtig vand fremtid for Californiens børn.

Bevarelse af vand til øjeblikkelig besparelse: Alle californians skal bevare vand vores mest værdifulde ressource. At reducere vandforbruget er den hurtigste, billigste måde for alle Californiens familier, virksomheder og samfund at øge vandkapaciteten og udvide vores vandforsyninger yderligere.

Forbedring af vandinfrastruktur Øget vandlagerkapacitet: Vores vandleveringsinfrastruktur blev designet for flere år siden, da Californien kun havde en brøkdel af vores nuværende befolkning. Ikke kun er denne infrastruktur smuldrende, men det opfylder heller ikke behovene hos et moderne Californien. I stedet for at holde på dyrebart regnvand efter en storm, spoler mange af vores kystvandssystemer simpelthen ud til havet. øge lagringskapaciteten i regnvand og støtter det presserende behov for at genoprette og modernisere Sacramento San Joaquin Delta.

Investering i vandgenanvendelse Desalination Technologies: Denne vandkris og tørke er muligheder for Californien til at foretage kloge investeringer i og udnytte nye teknologier, der bidrager til at øge vores vandforsyning. Allerede i samfundet på tværs af staten bruger man vandgenvindingsteknologi til at udvide vandressourcerne. Og Israel viser allerede, hvor vellykkede afsaltningsanlæg kan være ved at supplere vandforsyningen. Harris:

Videnskaben er afgjort global opvarmning, og klimaændringer er en eksistentiel trussel mod vores eksistens. Mens kongressen har undladt at handle, har California været førende i kampen mod klimaændringer. Som generaladvokat har jeg ‘forværret vores klimaændringslov fra udfordringer fra de største forurenere som Big Oil. Jeg har forbedret luftkvaliteten på tværs af vores stat og retsforfølgede borgere, som ignorerer vores miljøbeskyttelse.’ InWashington, jeg vil bringe Californiens miljømæssige lederskab til national scenen. For længe har kongressen nægtet at passere nogen lovgivning for at bekæmpe klimaændringer og global opvarmning. I stedet arbejder republikanske flertal i begge kamre for at fortryde reglerne, der holder vores luft ren og beskytter vores fremtid.

Fremskyndelse af lovgivningen for at forhindre pistolvold vil være en af ​​mine topprioriteter i senatet. Som Californias advokatadvokat var jeg stolt over at sponsorere lovgivningen for at forbyde ‘bullet-knappen’ og lukke smuthuller i forbud mod angreb i Californien. Som anklager har jeg set overfaldsvåben dræbe politibetjente og babyer. Der er ingen plads til militær stil våben i vores gader.Men kongressen har undladt at forny det forbud våben forbud, Senator Feinstein har kæmpet hårdt for, og jeg ville deltage i kampen i Senatet for at genoprette disse afgørende beskyttelse.Jeg vil også arbejde hårdt for at videregive omfattende baggrundslovgivning der lukker smuthuller i vores nationale baggrundskontrolsystem. Kongressen er nødt til at stå op for de særlige interesser, der har stoppet fremskridt med hensyn til vandsikkerhedsspørgsmål i Washington, og det er det, jeg vil gøre i Senatet.