Calgary Flames rabble

Calgary Flames rabble

Hver historie har en helt og en skurk.

Ryan Lomberg var nødt til at minde Zack Kassian, hvilken var som.

Men før deres danse den 25. januar Lomberg første National Hockey League kamp og Kassian sjette kamp i NHL kampagnen og 30 af hans karriere blev manuskriptet skrevet nogle måneder før.

I løbet af 2017 18 præ sæsonen, Calgary Flames og Edmonton Oilers kvadrede ud i en split squad match den 18. september. Lomberg, den rambunctious rookie, forsøgte at knække Flames roster på Rogers Place og Kassian, den etablerede hårde fyr, var at forsvare hjemme torv.

De to udvekslede ord, men ingen slag.

var temmelig meget over ham, selvfølgelig forsøgt at få et indtryk, mindede Lomberg. ville vælge den største, hårdeste fyr på holdet. Han sagde, at hvis jeg lavede åbningsaften, gav han mig et skud, der startede sæsonen med Flames American Hockey League-holdet, og efter at han blev tilbagekaldt kort før Calgarys femdages mandatbrud, blev han tilbagekaldt igen den 25. januar.

Og lige i tide til Slaget ved Alberta i Edmonton.

Så, selvfølgelig, hvem ventede på ham?

Lomberg, mind-racing, vidste hvordan denne film skulle spille ud.

strækkede og forsøgte ikke at blive for psyched ud af det, sagde Lomberg. strækkede ret tæt på den røde linje for at se om han huskede mig. Han gav mig et blink. Han huskede mig og vores snak, og jeg vidste, at han gav mig en chance, hvis muligheden viste sig. Og uundgåeligt med Flammen op på deres provinsielle rivaler efter den første periode, huskede Lomberg Kassians løfte og mindede ham om det.

tror det var den anden periode, vi endelig fik på isen med hinanden, og jeg kiggede på ham og var ligesom, få spil sent, eh? sagde han med en chuckle. Jeg sagde, det var for dårligt, vi var oppe ellers nok, Oilers scorede to gange i anden periode, og de to omsider faldt handskene fra et ansigt i tredje periode.

Kassian, 27, 6 fod 3 og 209 lb.

Lomberg, 23, generøst opført på 5 fod 9 og 187 Ib.

Og det var let at fortælle hvem nød det mere end det andet. Lomberg øre til øre grin sagde det hele, da han rystede sin højre hånd i straffesparken efter tusselen.

The Oilers fik det sidste grin, da de slog Flames 4 3 i en shootout og slog Flames for den syvende lige tid og tredje gang i denne sæson.

Men for Lomberg, der spillede 6:30 af istid og sluttede en minus med et skud på nettet, levede han sin barndomsdrøm.

var lidt af alt, hvad jeg forestillede mig, sagde den høje energi, high tempo winger, der fik en tovejs kontrakt fra Flames sidste marts. i Edmonton, for at kunne spille mit første NHL spil var alt, hvad jeg troede det var. Vi kom lidt efter sejren, og det ville have været det ultimative mål.

bare for at komme ind og være sammen med nogle af disse fyre og komme til at bære Flaming og kigge rundt på en udsolgt bygning var en temmelig cool oplevelse. været en sund ridse for de sidste tre spil, herunder lørdagskamp mod Chicago Blackhawks.

omkring her for dagen har ting været utroligt, sagde Lomberg. vil bare arbejde så hårdt som muligt og tage hvad jeg kan og skubbe drengene. Jeg vil bare sørge for, at jeg gør så meget som muligt for at blive så klar som jeg kan.