Cal volleyball til ansigt nr

Cal volleyball til ansigt nr

Sidste gang Cal volleyball så nr. 10 Oregon sagde Cal-lederen Matt McShane, at hvis holdet havde spillet på Haas Pavilion, ville bjørnen have vundet. Hans erklæring indeholder store summer af vægt, men hans ord vil blive testet i helgen, når bjørnen har mulighed for at validere McShane s påstand, da de står over for ænderne i anden runde af Pac 12 play.

Oregon, i modsætning til Cal, har ikke været på vej for mange af sine kampe. Efter at have spillet kun fem af deres 20 kampe i ægte fjendeområde, vil ænderne helt sikkert komme ind i et ukendt miljø denne fredag. Bears har også en stærk hjemmepost, der går efter dem, idet de kun har tabt to kampe i Haas Pavilion.

Ser ud over kampens miljø, men Cal skal være parat til at modvirke Oregon’s offensiv. Duckene gennemsnitede en .270 slagningsprocent, og sidste gang de to hold mødtes, kunne Bears kun registrere fem blokke.

Mens Oregon’s offensiv er stærk, er et Pac 12-hold ikke et Pac 12-hold uden forsvar som supplement til den. Denne uge har i praksis arbejdet specifikt for at forbedre rammerne for at øge nøjagtigheden af ​​hitters angreb.

‘Vi’ er lidt inkonsekvent med vores sæt, ’sagde McShane.’ Setterne arbejder hårdt. Vi har gjort deres målområde lidt mindre, så de forsøger at få bolden til lidt mindre, lidt bedre områder for vores hitters at kunne slå bedre. ‘

I deres sidste møde sluttede bjørnene med en så lav sæsonprocent på .041. Med alle de setter hitter-øvelser, Cal har fokuseret på, er Bjørnen fast besluttet på ikke at lade historien gentage sig selv eller komme i nærheden af ​​hinanden.

I sidste weekend s kampe så tre settere freshmen Isabel Potter og Jordyn Schuette og junior Mackenzie Albrecht tid på retten. Albrecht havde hjernerystelse symptomer for nogle uger siden og rullede hendes ankel i praksis tirsdag, men McShane siger, at hun burde kunne spille Fredag.

Kaptajn Christine Alftin, som forstuderede sin ankel i samme kamp som Albrecht, vil sandsynligvis ikke være til stede på retten mod Oregon.

‘Det er dag til dag,’ sagde McShane. ‘(Alftin) var ude af støvlen, gik lidt rundt og lavede nogle flere ting i dag, men vi vendte først til fredag.’

Efter fredagens kamp mod ænderne vil bjørnen spille søndag i Oregon-staten, også hjemme. Ligesom med Oregon tabte bjørnene til Beavers i lige sæt på deres sidste møde i oktober.

Cal skal også bringe et bedre forsvar mod Beavers. Oregon State ’s Mary Kate Marshall er anden i Pac 12 for dræbte og optager 4,61 drab / sæt. Cal s hitter med den bedste dræbte procent er senior Antzela Dempi, på 2,81 drab / sæt.

Oregon State besejrede også for nylig to nationalt rangerede hold i da nr. 14 Washington, 3 2, og derefter nr. 12 Utah, 3 1.

Bears vil helt sikkert være nødt til at kæmpe hårdt mod de to Oregon hold, som begge har vist at de ikke falder let, men måske vil hjemmemiljøet hjælpe kampen.