Cal rugby viser vigtigheden af ​​dybde mod Cal Poly

Cal rugby viser vigtigheden af ​​dybde mod Cal Poly

I den 80 minutters kerne til kernekamp, ​​som rugby er, skal et hold enten holde energi højt eller vide, at der er en anden, der kommer efter at afhente den slap som en erstatning. Cal rugby viste betydningen af ​​dybde i et program efter at have lukket Cal Poly i anden halvdel af varsitykampen, 59 0, på vej til en 81 6 sejr. Reserveklasseteamet tog sig også af forretninger med en 70 0 sejr forud for hovedbegivenheden.

Bears spillede deres første 80 minutter 15 en side kamp af året efter at have vist, hvad kan de gøre i 40 minutters kampe på Dennis Storer Classic. Da flertallet af Cal s veteran spillere tilbragte efterårssæsonen begrænset til praksisområdet, er det vigtigt at sætte spil under deres bælter for at få dem tilberedt så hurtigt som muligt til et andet mesterskabs løb så hurtigt som muligt.

‘Jo flere spil vi spiller, desto mere ville vi være i stand til at forfine vores spil,’ sagde lederen Jack Clark. ‘Vi kunne tilføje nogle flere muligheder til vores mønstre af spil.’

Bears startede dog ikke spillet som de gerne ville have.

Cal Poly kom først på bordet, tre minutter i kampen, med et straffespark og greb en tidlig 3-0 ledelse. Cal svarede i det sjette minut med femte års flyhalve Jamie Howells ‘forsøge at give bjørnen deres første led i kampen, 5 3, en bly som de aldrig ville give afkald på.

Efter 40 minutters spil gik Bears til pause med en 22 6 led, fremhævet af fire forsøg og kun en omstilling af Howells (1 af 4) mod Mustangs ‘to straffespark.

‘Vi var lidt løs med bolden,’ sagde Clark. ‘Det var svært for os at bygge så meget momentum som vi ønskede.’

Anden halvdel var imidlertid en helt anden historie. Ved at flytte bolden mere effektivt og begrænse deres sanktioner, lukkede bjørnene Cal Poly, mens de udvide deres bly. Ni anden halvdel forsøgte og syv konverteringer af Cal var mere end nok til at sikre en blowout sejr.

I alt 13 scoringsforsøg kom fra 11 forskellige bjørne, der udviser holdets evne til at finde kilder til scoring fra en række forskellige spillere. Sophomore flanker Thomas Spradling, junior flanker Nic Mirhashem og sophomore scrumhalf Keanu Andrade var de eneste Bears, der scorede to gange.

Clark udnyttede de fleste af spillerne til hans rådighed og måtte gøre med hvad han havde som 12 spillere venter på at vende tilbage til roster efter små skader i sidste uge.

‘Vi spredte selvfølgelig bolden godt, mange forskellige fyre fik rørt, gode spil’, sagde femte år All American prop Kevin Sullivan. ‘Jeg tror, ​​det viser bare den dybde, vi har, det er nøglen hidtil.’

Cal s styrke, dybde og erfaring vil alle blive testet mod Olympic Club på lørdag, da Bears træder på Witter Rugby Field for deres 2018 home opener.