Cal Lacrosse taber 2 kampe at falde til 1

Cal Lacrosse taber 2 kampe at falde til 1

Cal women s lacrosse holdets håbfulde udsigter til weekenden kom ned i stykker, da de mistede begge sine hjemmekampe, forlængede sin tabte strikke til tre spil og satte rekord på 1 5. Det var dog ikke alt bittert som Bears ‘andet spil i weekenden mod St. Josephs viste mere hold og trængsel end deres første spil mod Michigan, eller endda nogen af ​​deres andre spil indtil videre i denne sæson.

Bears startede weekenden fredag ​​mod Michigan (1 5), der tjente deres første sejrvinde mod Cal, 14 4. I løbet af spillet gjorde bears deres bedste for at opretholde et stærkt forsvar ved at opfange passerer og bremse kørsler. Det var dog ikke nok til at stoppe Wolverine-målene. I den første halvdel alene, Michigan outshot Cal 18 3, og bjørne kun kunne score et mål til Wolverines ’syv. Cal’ s offense kunne ikke kapitalisere, da det havde bolden i den angrebet tredje af feltet, og Michigan forsvar var solid, tvinger Cal’s besiddelser til at blive skåret af skudsklokken. Cal plukket det op i anden halvdel og bundet Michigan til skud, 15 15, men kun konverterede tre af dem.

‘Jeg tror, ​​at det hårde er, at vi beviser det i praksis, og vi har svært ved at oversætte det på kampdagen’, sagde Cal Head coach Brooke Eubanks. ‘Vi har brug for at lære at vinde. Vi ved, hvordan vi konkurrerer, vi ved, hvordan man skubber hinanden i praksis, men vi skal lære at vinde.’

Efter det skuffende tab mod Michigan var søndagens kamp mod St. Josephs (2 2) en god ændring i tempoet. På trods af de bizarre vejrforhold, der flyttede fra regn til sol til hagl og tilbage igen, satte Cal sig en hård kamp. Men kampen viste sig ikke at være nok, da hackerne til sidst tog en 18 17 sejr.

‘Det var spændende, det var meget hurtigt, og mange mål blev scoret,’ sagde Eubanks. ‘Der var mange bidragydere, vi havde mindst (seks) mennesker, der satte point på tavlen i en vis kapacitet, så det var virkelig en holdindsats, som jeg synes er en god overgang fra det vi har arbejdet på. Vi’ Jeg har fokuseret på ikke at være så individuel og virkelig spiller sammen, og jeg tror, ​​at de gjorde det i dag. ‘

Bears havde fire spillere score hat tricks mod St. Joseph s: senior kaptajn Jena Fritts og senior Elizabeth Pellechi scorede fire mål hver, mens freshmen Susie Ropp og Kirsten Swanson hver scorede de første hat tricks af deres karriere. Denne produktion var meget tiltrængt efter manglende mål i kampen mod Michigan.

Cal slå Hawks i skud taget, jorden bolde og vigtigst, trække kontroller. Eubanks havde udtalt, at sejrtrækningskontrollerne var et stort mål for weekenden, og mens bæerne bundet Michigan 10 10 på trækkontroller, gik de langt ud over St. Josephs 22. I modsætning til sidstnævnte dominerede junior Meredith Haggerty og vandt syv trække kontroller.

‘(Meredith) og Eliza (Christman) gjorde et rigtig godt stykke arbejde med at kommunikere, før bolden blev sat, og så lagde Eliza det i rummet, og Meredith kom bare op for stor tid,’ sagde Eubanks. ‘Det er helt sikkert om, hvem ønsker det mere. Der er strategi for lodtrækningen, men så kommer det ud til, hvem der skal gøre alt for at få det, og Meredith gjorde det helt sikkert i dag. ‘

Dette var også en stor weekend for Cal s freshman målmand Makayla Ward. Ward startede det ved at spille de sidste 15 minutter for Bears mod Michigan og lave fire sparer i sin korte tid på banen. Spillet søndag var der dog hun Ward gik på banen to minutter i kampen på grund af en skade på Cal startmanden, sophomore Jenny Wilkens. Hun spillede resten af ​​spillet og lavede syv sparer.

‘(Mikayla) gik ind der, og og hun var virkelig positiv, var energisk og kommunikerede med forsvaret,’ sagde Eubanks. ‘Hun gjorde virkelig alt, hvad hun kunne for at hoppe ind der og få en positiv indvirkning.’

Uanset tabene har Bears mange positive takeaways fra weekenden. De var i stand til at komme tilbage fra et dårligt tab fredag ​​og satte en hård konkurrence søndag. Cal forbedret på træk kontroller og viste, at flere angriberne er i stand til at scorere i stedet for at afhænge af en enkelt person. Bears skal fortsætte disse positive mønstre i de kommende spil, hvis de håber at hæve deres stående og kvalificere sig til Mountain Pacific Sports Federation turneringen.