Cal field hockey beats Davis

Cal field hockey beats Davis

I denne weekend havde Cal Field Hockey chancen for at klare America East Conference West divisionens titel siden 2015, da de stod mod AEC-rivaler UC Davis på Underhill Field og No. 18 Stanford i Palo Alto. Deres første matchup på fredag ​​resulterede i en 3 2 overtid sejr over uc davis, men bears kæmpede søndag aften og blev shutout 4 0 mod Stanford.

Fredagsaftens kamp mod UC Davis var af særlig betydning, fordi bjørnene fejrede seniornat, og holdet håbede at afslutte deres sæson på Underhill med en ordentlig sendoff for deres seniorer. Cal’s fan base viste sig den nat at tilføje til denne lejlighed og deres stolthed og jubilæum har helt sikkert druknet ud Aggie fans på tribunerne. ‘Go Bears’ skålen var højt nok til at distrahere nogen i de omkringliggende sovesale og vigtigst af besøget holdet.

‘Publikum var fantastisk,’ sagde Cal Head coach Shellie Onstead. ‘De holdt op med energien, og spillerne hængte aldrig deres hoved, de holdt bare arbejde og arbejdede.’

Spillet startede med lige aggressivitet fra begge hold. Det blev scoreless indtil Cal s mål i det 20. minut fra junior Melina Moore satte stemningen. Kort efter Cal’s mål scorede Aggies udefra cirklen i det 26. minut, men Cal sørgede for at vende tilbage, da de konverterede et hjørne i et mål i 27 minutter fra senior Mara Gutierrez. Ved slutningen af ​​halvdelen var bjørne op 2 1.

I anden halvdel kom bjørne igen og pressede UC Davis ‘forsvar, men de kunne klare Cal s stærke offensiv enhed. Cal kunne ikke konvertere deres offensiv chancer til mål, og UC Davis udnyttede sig under en hik og bundet spillet i 58. minut.

De endelige minutter før afslutningen af ​​reguleringen var yderst spændt. Davis ‘målmand sophomore Chelsea Bigelow gav Bears nogle problemer med utrolige sparer, herunder hvad der ville have været det videre mål i det 66. minut fra sophomore Gabi Jimenez. Friskmand Megan Rodgers’ sidste minut indsats var også mislykket. I den 67. minut ramte hun stolpen, og et skud i 68 blev ramt bredt. Spillet forblev 2 2 for at afslutte anden halvdel.

I overtid, Cal kontrollerede spillet, men Bigelow fortsatte med at give Bears problemer. Hele publikum stod op, da overtidstiden intensiverede. Cal holdt skuddene på vej, men Davis vedholdede og blokerede dem alle. Til sidst var bjørnen i stand til at vinde spillet i overarbejde fra et mål fra Rodgers pind. Cal færdig med en kæmpe 32 skud og 13 hjørner, mens Davis akkumulerede syv skud og to hjørner.

‘Jeg er virkelig stolt af holdet,’ sagde Onstead. ‘Jeg forudsagde privat med trænerne, at vi måske kunne komme ind i overarbejde i dag, bare fordi jeg vidste, at Davis ville kæmpe så hårdt. Det var en rigtig god sejr, fordi (holdet) trak sammen og måtte stå ude af position, og de gav op. Det, som en træner elsker at se. ‘

Efter at have tjent en sejr mod Davis måtte Cal vinde søndag i Stanford for at kunne klare divisionens titel. Hvis Cal går tabt, deler de det med Stanford. Bears kæmpede hele sæsonen mod rangerede hold, og selvom de forstyrrede Stanford i sidste uge, var kardinalen for meget for Cal, da de blev lukket for tredje gang i denne sæson i en 4 0 tab.

Med tabet af sophomore Lindsay Mathison havde Cal manglende stabilitet i midtbanen, hvilket resulterede i en vanskelig tid til at konvertere på lovovertrædelse. De blev holdt til otte skud, deres næst laveste skudt sæson.

Bears brød ned på forsvaret og tilladt fire mål fra en dominerende Stanford offensive front ledet af femte år Kristina Bassi og freshman Corinne Zanolli. Kardinalmålene kom fra Bassi i den 19., 34. og 53. minut og i det 22. minut fra Zanolli.

På trods af tabet til Stanford sluttede Bears deres faste sæson på en god note. I betragtning af det faktum, at de er 9 7 overordnede og har en del af deres divisionstitel med Stanford. De vil afhente fra, hvor de slap af, når de vågner ind i AEC Championship playoffs fra 2. november.