CAIs fjerde lige endelige ender i nederlag

CAIs fjerde lige endelige ender i nederlag

MUNCIE Christian Academy ’s fjerde lige tur til State Finals sluttede i sorg i stedet for fest.

Andrean fejrede Warriors 25 20, 25 18, 26 24 i klassen 2A state championship match lørdag eftermiddag på Ball State s Worthen Arena.

Det var den anden straight runner up finish for CAI, som tabte i sidste års Klasse A-finale og den tredje på fire år. Warriors, der vandt det hele i 2015, flyttede op til 2A i denne sæson på grund af IHSAA ‘ s ’succesfaktor’.

I mellemtiden var det den første stats titel for Fighting 59ers, der tabte til eventuel klasse 3A-statsmester Yorktown i sidste års semistat, før de faldt til 2A i denne sæson.

‘Kreditten går til dem, de kunne holde hele kampen i deres system. Vi kom ind i vores i spurts, men kunne aldrig holde fast i fremdriften,’ sagde CAI-træner Wes Briscoe. ‘Det er volleyball, det er et meget momentumdrevet spil. Vi var klar til at gå i dag. Der var bare lidt mere kamp på deres side af banen.’

Fem fod 10 senior udenfor hitter Jenna Dal Santo havde en kamp høj 23 drab mens 6 1 junior setter Serena Wagner havde 36 assists, ni graver og fem blokke for Andrean (30 8).

59erne havde en bestemt højdefordel, med fire forretter 5 10 eller højere, og brugte den til deres fordel. De kastede flere blokere på CAI senior standout Alli Stumler, som på 6 1 var Warriors ‘ensomme starter over 5 9. Kentucky begåede afsluttede sin karriere med 20 drab på en tre sæt statsrekord 56 angreb.

‘Hulnøglen til at slå det hold er ved at lukke Stumler,’ sagde Andreas træner Grant Bell, før han korrigerede sig. ‘Du kan ikke lukke hende ned, du kan ikke lukke en spiller nedad. Du er nødt til at bremse hende ned, vi sænkede hende ned.’ Serena Wagner, vores store Division One-setter, hun er den bedste blokering på mit hold . Jeg måtte rette hende op mod hende, og hun gjorde det. Det var utroligt, hvor godt vi spillede imod hende. ‘

59ers stod 20 blokke i kampen i forhold til CAIs fire.

‘Statistisk vis vidste vi, at de ville have den bedste blok, som vi havde set, virkelig kun sammenlignelige med Providence og Avon,’ sagde Briscoe. ‘Vi startede lidt langsomt i alle tre sæt og kunne ikke komme ind i vores system, som ikke gjorde deres blokke nødt til at bevæge os. Vi satte bolde lige ind i deres blok og vi fangede vores hittere lidt.

‘De var på Alli, de var på Julia [Lostutter]. De var på Lexi [Lester] flere gange, fordi vi ikke ville give vores hitter et vindue til at svinge igennem.’

Stumler startede kampen med tre hurtige drab til Warriors (34 6), som sprang fremad 4 2. Ledelsen var dog kortvarig. Andrean reagerede med en 7 2 bølge udløst af Dal Santo og nogle CAI fejl. Den 59ers cruised derfra til en fem point vinde.

I det andet sæt brugte Andrean et 6 0 løb, forstærket af et par nøgleblokke, for at bygge en 13 7 ledelse. CAI rallied sent, men 59ers stadig vundet med syv point.

Andrean bragte den momentum ind i finalen, da den byggede en 15 10 fordel. Krigerne har dog ikke vildt, de rattlede af fem point i træk og slog det på en Stumler-dræbte. Det var frem og tilbage derfra. Kendall Kerbergs blok gav CAI en 24 23 ledet sent, men Andrean efter en timeout, scorede tre lige for at vinde kampen.

‘Vi blev lige hektiske,’ sagde Briscoe. ‘Vi har været velsignede for ikke at spille meget bag denne sæson. Jeg følte mig ligesom hvad der skete med os i vores statsfinale [nummer] en mod Mater Dei og med pagt kristen [på semistat], at vi ville have en meget mere poise på vores side af gulvet. Vi spillede OK, men vi havde bare aldrig rigtig den slags kamp for at få os over humpet. ‘

Tabet afsluttede karriere hos fire CAI seniorer Stumler, Nicole Collins, Hope Purvis og Maddie Pearce. Stumler, Collins og Purvis var fireårige spillere i programmet, mens Pearce spillede tre efter overførsel fra Trinity Lutheran.

‘Vi er alle sammen vokset sammen.’ Purvis, der kan lide Stumler, har været på CAI siden børnehaven, sagde tidligere i ugen. ‘Det er virkelig sejt, at vi har fået at se programmet vokse i løbet af de fire år, går tilbage til staten hver gang. Og da dette er vores første år i 2A, er det virkelig sejt at vi kan lave historie til vores skole. ‘

Briscoe sagde, at de fire årige løb blev fortalt at blive glemt på CAI.

‘Fire lige statsfinaler,’ sagde han. ‘Jeg fortalte pigerne, at jeg var rigtig stolt af dem, at deres arv skal leve på evigt.’ Vi har mange bannere, der hænger op i vores gym. De kommer ikke ned. Hvert år får vi en ny afgrøde af volleyballspillere i. Der kommer til at være en tid hvor muligvis ingen nogensinde har set os i statsfinalerne, men de kommer til at være der . Denne arv skal leve og hænge i det gym. ‘ArticlesBOYS’ BASKETBALL: New Albany overlader Center Grove til regional titleBOYS ‘BASKETBALL: New Albany går videre til regionalfinalen med 65 45 vinder over SouthPoll viser Watson med dobbeltcifret føre over CanonUPDATE: Politiet standsning i Jeffersonville slutter med arrestUPDATE: BreakAway-direktør dømt til 30 år for gamle narkotikaafgifterMENGELT: Indiana-skoler går glip af EastBOYS ‘BASKETBALL: Bulldogs forbereder sig til bekendt fjende på regionalBOYS’ BASKETBALL: Langford hedder Naismith All AmericanRare ‘hestesko sky ‘fotograferet over NevadaEnrique Rodriquez bærer fars far i tjeneste med cryptocurrency konsulentvirksomhed