CAI hævder første afsnit med 4

CAI hævder første afsnit med 4

The Christian Academy Girls ‘tennishold havde lavet en god sæson ind i denne uges New Albany Sectional.

På torsdag på New Albany High School Courts blev denne store kampagne omdannet til en historisk.

Warriors fangede deres første sektionsmesterskab i programhistorie ved at besejre Lanesville i sektionsfinale, 4 1. Christian Academy (13 2) går videre til næste tirsdags Floyd Central Regional Semifinals. Det vil spille vinderen af ​​dagens Silver Creek Sectional endelige mellem Borden og Charlestown.

‘Det er fantastisk,’ Warriors ‘nr. 3 singles spiller Courtney Heishman sagt. ‘Jeg’ er så stolt af mit hold. ‘

Christian Academy No. 1 singlespiller Rachel Jones var glad for at se sit program udholdenhed efter at have gennemgået nogle vanskelige årstider.

‘Vi havde mange hårde år. Vi havde ikke et hold nogle gange. Vi havde ikke nok [spillere] til at vinde, ’sagde Jones. ‘Vi var klar til at gå. Vi vidste, at vi skulle have en hård modstander i Lanesville. Men vi var klar til at kæmpe.’

Det var Christian Academys tredje sejr over Eagles denne sæson. Warriors vandt det første møde med en 4 1-score efterfulgt af en smal 3 2 sejr i den anden matchup.

Trods at vinde torsdagens kamp uden problemer, troede Christian Academy træner Steve Brown, at det ville være en udfordring at afværge ørerne en tredje gang.

‘Vi vidste, at Lanesville skulle være en rigtig hård kamp, ​​fordi vi ved, hvor gode de er, og de har en god træner i [Michael Sizemore],’ sagde han. ‘Men vi arbejdede hårdt. [Krigerne] forblev positive og de spillede godt hele året. Vi havde en smule modgang her og der, men vi kæmpede igennem det. Pigerne har meget ånd. De kæmper virkelig hårdt og giver aldrig op .’

Warriors hævdede alle tre singles kampe. I den sidste kamp, ​​der sluttede torsdag, slog Jones Maddie Johnson ud på en singler, 6 3, 7 5.

Heishman og Warriors ‘nr. 2 singlespiller Lauren Winchell breezed gennem begge deres sejre. Heishman, en senior nedad Lanesville s Ivy Cooke, 6 0, 6 1. Winchell, en freshman, slog Eagles’ Elise Lawson, 6 2 , 6 1.

Christian Academy’s ensomme doubles point kom på nr. 2. Svenske Brittany Moffett og freshman Danielle Summitt slog ned Lanesville-tandemet af Abby Wright og Merritt Johnson, 6 1, 6 0.

‘De er fantastiske’, sagde Brown om hans nr. 2 doblingshold. ‘De er et ung team med en freshman og en sophomore. De er sjovt at se, fordi de er smuk lyshjerte piger, men de er aggressive på retten. De lader ikke en masse komme forbi dem. ‘

Eagles scorede sit eneste punkt på nr. 1 dobbelt. Lanesville-paret Madison Cunningham og Maddie Ford slog Warriors ‘Courtney Brown, Coach Browns datter og Emily Mitchell, 6 4, 6 1.

Coach Brown var bekymret for sine spillere ‘fokus på vej ind i kampen efter at de slog New Albany i onsdagens semifinaler, 4 1.

‘Det var min største bekymring, der kom ud af en stor sejr,’ sagde han. ‘Jeg var bekymret over, at de ville komme ind og ikke have den rette sindramme, men i stedet var de virkelig fokuserede i dag, især vores tre singelspiller fordi hun mistede sidste gang vi spillede på Lanesville. Hun kom ind i dag med et helt andet fokus og energi. ‘

Brown overtog programmet sidste sæson, og han troede, at hans spillere havde potentiale til at være sektionelle mestere efter at have arbejdet med dem, før de blev hovedtræner.

‘Det går tilbage til vores ledende lederskab,’ sagde Brown. ‘Jeg har fulgt programmet og hjulpet så meget som muligt i omkring fire år som far. Men jeg kendte disse piger, og jeg vidste hvad de kunne.

‘I tennis kan du til tider spille dit bedste og tabe stadig på grund af din konkurrence. Men jeg vidste, at disse piger kunne gøre det, hvis de bare fokuserede og arbejdede hårdt på det, og de gjorde det.’

NEW ALBANY SECTIONAL

BASKETBALL: New Albany overlader Center Grove til regionalt titleBOYS ‘BASKETBALL: New Albany går videre til regionalfinalen med 65 45 sejr over SouthPoll viser Watson med dobbeltcifret bly over CanonUPDATE: Politiets afslutning i Jeffersonville slutter med arrestUPDATE: BreakAway-direktør dømt til 30 år for gamle narkotikaafgifter MENGELT: Indiana skoler mangler ud på EastBOYS ‘BASKETBALL: Bulldogs forberede sig til bekendt fjende på regionalBOYS’ BASKETBALL: Langford navngivet Naismith All AmericanRare ‘hestesko sky’ fotograferet over NevadaEnrique Rodriquez bærer fars far i tjeneste med cryptocurrency konsulentvirksomhed