Cagle vil være hård handling at følge på DFCS

Cagle vil være hård handling at følge på DFCS

Da Bobby G. Cagle tog roret af den statslige afdeling for familie- og børnetjenester i 2014, var Georgiens situation endnu værre end de fleste. DFCS havde mistet 60 procent af statens finansiering i den store recession, og at pengene endnu ikke var blevet fuldt restaureret. Han trådte ind i jobbet midt i en tragisk skandale, der involverede et 5 årigt barn, der døde af misbrug på trods af omfattende DFCS-optegnelser under sine omstændigheder. Han arvede en årlig personaleomsætning på omkring 39 procent. Der var lidt, hvis nogen mere kontinuitet i divisionens ledelse, som var gået igennem 10 direktører om 20 år.

I sine tre år som leder af DFCS er Cagle blevet krediteret med øget stabilitet, reduceret omsætning, reducerede caseloader og rydde en stor efterslæb af børnemisbrug og forsømmelsesundersøgelser. Han overvågede også stigninger i bemanding og en 19 procent lønforhøjelse for sagsbehandlere på frontlinjen. Mens tal er vigtige (en sagsbehandler med 19 tilfælde sagde hendes samlede før Cagle havde været 80), er erfaringerne i denne form for skræmmende arbejde præget, og incitamenter til at ansætte og beholde de bedste mennesker er afgørende.

Blandt de mest værdifulde kvaliteter, der gør Cagle effektive i denne rolle er, at han er langt mere end bare en bureaukrat, der styrer filer og tal fra højt; han er en tidligere sagsbehandler selv og et pleje barn også. Og hvis de ikke havde gjort det, tror jeg, at mit liv ville være meget anderledes. ‘