Cage ’s’ Left Behind ‘er Gud

Cage ’s’ Left Behind ‘er Gud

Måske begyndte det hele for Nicolas Cage, da han spiste en kakerlak under optagelsen af ​​Vampire’s Kiss.

Den underlige, det er. Cage er en engang. Der er ingen andre der kan lide ham i Hollywood eller andre steder på planeten, og hans ry for bizarre opførsel og elendige overskud er virkelig imponerende.

Oscar-vindende skuespiller har fantastiske film som Adaptation, Moonstruck, Leaving Las Vegas og udbrede de døde på sit CV, men de sidste par år har han set ham stjerne i en sådan vild eyed underlig som Drive Angry, Season of the Witch and Trespass.

Vi vandt ikke ind i den klassiske vanvittige liste, der har Rage, Wicker Man, Bangkok Dangerous og andre på den, der er en grund til, at du kan slå op ‘Nicolas Cage Losing His S’ på YouTube.

Og du burde.

Efter Cage løb i økonomiske problemer i 2009, kunne supermarkedens tabloids ikke få nok af sine udgiftsvaner, give eller tage en samling krympede hoveder.

Folk blev nittet af detaljerne: slotte, palæer, yderst sjældne sportsbiler, ni Rolls Royces, mere end et dusin motorcykler, lystbåde, en privat jetfly, eksotiske kæledyr, overdådige fester og næsten alt andet, der kan købes.

Ord havde det, at skuespilleren begyndte at tage alle roller, der kom sin vej, bare for at betale regningerne.

Det kunne medvirke til at forklare mange af hans seneste dele og kunne hjælpe fans med at fornemme Left Back, Cage’s nye film, der åbnede fredag. Venstre Bag en genstart af 2000 direkte til DVD-film, der var stjernemarkeret Kirk Cameron, er det som normalt beskrives som en trosbaseret film (selvom disse wags på IMDB beskriver det som science fiction); det skildrer den bibelske raptur.

Når du følger i Kirk Camerons fodspor, kan der ikke komme noget godt ud af det.

Cage stjerner som flyselskab pilot, der flyver over havet, når rapturen finder sted. Han står pludselig overfor en passel af hysteriske passagerer, der vil vide, hvorfor alle børn og babyer er forsvundet fra flyet og efterlader små bunker tomme tøj. Kollaboratoren og mindst en af ​​flyverne er ligeledes forsvundet.

Som frygtede: ingen drikkevare service i slutningen af ​​verden.

På flyet med Cage er Chad Michael Murray, der spiller en journalist; venter på jorden for hendes far at komme hjem er Cassie Thomson som Cages datter.

Det bliver klart, at sluttiderne er begyndt. Handlingen svinger mellem Cage s muligvis dømt fly på himlen og sin skræmmende datter på jorden, som bare forsøger at komme forbi alle de oprørske desperader, der kommer hjem. På en eller anden måde skal publikum rode for Cage, da han flyver gennem fare og kæmper for at lande sit fly sikkert, selv om hele helvetet har gået løs på jorden. Hmmm.

Filmen har en eller to plotproblemer og nogle klumpede specialeffekter, men frem for alt har den Cage som en alvorlig og omvendt familiemand, der udspiller platituder i den fantastiske falske disc jockey voice.

Her er nogle eksempler på dialog fra venstre bag:

Han: ‘Ligner verdens ende.’

Hendes: ‘Nej, endnu ikke jeg’ er bange for, at dette kun er begyndelsen. ‘

Når man tænker på, kan venstre bag sig selv kun være starten på en serie af film baseret på de bedst sælgende bøger fra Jerry Jenkins og Tim LaHaye. Hvis alting virker, håber Stoney Lake Entertainment at skabe et venstre bag franchise.

Hvem er målgruppen?

Pollsters kan fortælle dig, at 41% af de voksne amerikanere tror på rapturen og alle de ledsagende katastrofer, som Bibelen forudsiger; dette tal er betydeligt højere i syd.

Cage fortalte for nylig Guardian, at midt i al denne medie spekulation om hans økonomi, hans film valg, hans ulige livsstil og alt andet, bør folk vide, at han er meget ind på vittigheden.