Cafe på hjørnet genåbnes efter ild

Cafe på hjørnet genåbnes efter ild

LOOKOUT MOUNTAIN, TN (WRCB) UPDATE: Det har været lang tid siden Ruth Oehmig så kunderne overfyldt inde i sin restaurant. I det sidste halvandet år har hun fokuseret på at arbejde for at få det til at ske. ‘Jeg havde at gøre med forsikring og ombygning og design ‘, sagde Oehmig. Fire tvang restauranten til at lukke i maj sidste år. Oehmig mistede alt inde, men hun var forpligtet til at genopbygge.’ Det er bare rart at være tilbage med det, jeg elsker at lave . ‘Nogle af Oehmigs første kunder var et par af de første respondenter, der var på scenen i maj sidste år og kæmpede for at redde hendes bygning.’ Det var en hård ild, det var en gasbrand, der var virkelig svært at komme til hovedkilden til gas, ‘husker brandpolischef Randy Bowden.Chief Bowden var en af ​​mange, der arbejdede for at slukke flammerne og endnu vigtigere at trøste deres ven.’ Det var overvældende, du ved at se min virksomhed gå i flammer , ser disse fyre kampen så hårdt og så find mig. De var alle på udkig efter mig og kramede mig, ’sagde Oehmig,’ det er stadig meget følelsesmæssigt. ‘Chefen Bowden husker, da Oehmig lovede at genopbygge ildens dag. Og nu, mere end 18 måneder senere, får han se og smag det for sig selv. ‘Hun vidste, at hun var tilbage. Hun var en stærk vilde dame, og hun fik det til at ske, sagde chefen Bowden. Oehmig skabte også en fundraiser for at give tilbage til de første respondenter, der hjalp med at redde sin bygning. Hun har som mål at hæve 200.000 dollars til Lookout Mountain Volunteer Fire Department. Efter hendes første fundraiser henter hun omkring $ 5.000 hidtil, og hun siger, at nogen form for donationer er velkomne. Oehmig siger, at frivillige afdelingen bruger mange brugte og forældede udstyr, og de er afhængige af donationer for meget af deres finansiering The Lookout Mountain Fire Chief siger, at årsagen til ilden var tilfældig, og forårsaget af et elektrisk eller gas problem, eller måske endda begge. ‘Et skridt ad gangen,’ sagde Ruth Oehmig. ‘Få denne ting at gå og genopbygge. Det er hvad jeg vil gøre. ‘Caf ejer Ruth Oehmig ser allerede fremad, timer efter, at hendes hyggelige restaurant er ødelagt af ild. Oehmigs ældre bror dirigerer hende til den stadig rygende bygning ved solopgang tirsdag, hvor brandmænd og venner i det stramme knitede samfund mødte hende med krammer. ‘Alle kender alle her op, og vi støtter virksomhederne. Dette er bare et hårdt slag for os lige her, ’sagde brandchef Randall Bowden.’ Jeg lever ikke for langt væk, så da jeg fik opkaldet, visualiserede jeg, da de sagde Caf på hjørnet. ‘Brandchef Randall Bowden sagde, at det var en hård ild at kæmpe. Taget faldt sammen og restauranten blev ødelagt. Branden blev brændt af naturgas, der kræver, at brandvæsenet skal kontakte gasfirmaet for at lukke ventilen, der kontrollerer gasforsyningen. Bowden sagde restauranten betragtes som et totalt tab, men næste dør Lookout Mountain Post Office var upåvirket.