C nyheder i anmeldelse

C nyheder i anmeldelse

Donald Trump devaluerer objektivt medlemskabet objektivt.

Overvej hans angreb på forskellige selskaber hidtil i hans korte ansættelse. Det er bizart at en republikan, en parti, der lang har været engageret i det frie marked, ville bruge sin mobbningstolpe til at manipulere markeder og straffe bestemte virksomheder. Men Trumps magt til at ramme virksomheder, hvor det gør ondt, er reduceret betydeligt efter en måned på kontoret.

Hans forudindviede Twitter-angreb på Lockhead Martin for den ‘enorme’ pris på den urolige F 35 sendte straks forsvarsleverandørens aktie på 0,75 dollar eller 2 procent. For et etableret selskab Lockheeds størrelse er det et betydeligt tab af værdi Omkring to uger senere var General Motors sit mål for sine Mexico-baserede produktionsanlæg. I løbet af sekunder faldt automakerens lager 24 cent eller 0,7 procent.

Derefter gik Trump efter detailhandleren Nordstrom, der døde sin datters produktlinje. Nordstrom oplevede en øjeblikkelig dukkert og sluttede dagen med en 4 procent stigning i aktiekurserne. Nordstrom var ikke kun immun mod Trump-effekten. Det ser ud til at have haft gavn af det.

I en objektiv forstand taber Trumps ord værd. Og det er et problem for alle, der er berørt af global amerikansk indflydelse.

Tag denne weekend s gaffe. Trump er tydeligvis syg for alle protester og spørgsmål om hans russiske forbindelser. Så han valgte at dække sig i det varme varmtvande af tilbedelse, kun et kampagnetilbud kan tilbyde. Se hvad der skete i Sverige, udråbte han, mens man forsøger at gøre noget for muslimske flygtninge.

Godt. Intet skete i Sverige, en kendsgerning, at landets tidligere premierminister hurtigt påpegede.

‘Hvad har Trump været rygning,’ Carl Bildt tweeted kort efter erklæringen.

Ja. Det er opbygget. Og det kommer fra en mand med adgang til det mest sofistikerede intelligensapparat i menneskets historie. Trump skyldte Fox News.

Trump kan sige, at medierne er ‘det amerikanske folks fjende’. Men i virkeligheden er sandheden Trumps største modstander. Præsidentskabet.

På et tidspunkt stopper folk med at lytte.

Alle politikforbindelser på en eller anden form for fælles virkelighed. Debatter kan ikke engang ske, medmindre alle involverede er enige om et bestemt sæt fakta. Trumps afvisning af accepteret virkelighed fungerede for ham på kampagnesporet, især når vælgerne blev motiveret af tarmfølelser og instinkt. Nu skal han hele tiden op for at dominere nyhedscyklussen. Taktikken er uholdbar og spiller ikke godt, når den kommer fra lederen af ​​den frie verden.

Trumps samlede og fuldstændige uvidenhed i sidste uge om den tostatsløsning, der blev holdt langsomt som målet i israelsk / palæstinensisk relationer, var en forlegenhed. Der er ingen måde, alle vil være tilfredse med enhver aftale. Trump demurred. Så meget for styrke. Dage senere regresserede han til sin typiske taktik: Foredrag og beskylde medierne for sine fejl.

Helt ærligt er manglen på en klar besked, der kommer ud af Det Hvide Hus, et reelt problem. Trump siger en ting, der tager sigte på at få bifald fra sin base, og hans rådgivere går straks på en afklaringsturné. Vicepræsident Mike Pence tilbragte weekenden i Europa til at dæmpe NATO’s allieredes bekymringer, for eksempel. Det går ikke at stjæle deres olie. På mandag diskuterede det britiske parlament, om Trump skulle have lov til at behandle kammeret i et kommende besøg. Og selv Vlad Putins statsstyrede medier pludselig udtrykker tvivl om Trump.

I mellemtiden var præsidenten på sin tredje golfferie i så mange uger. Senator John McCain forrige uge rettede direkte på dette problem ved at opfordre det internationale samfund til ikke at give op på Amerika.

Det hele kommer ned på mangel på konsistens og fokus på smålige, forfængselsdrevne klager. Et indholdsmæssigt globalt syn er, hvad der giver formandskabet sin magt. Trump er for infatuated med individuelle slights for en holistisk udsigt.

Og som markederne har vist, er aktiekurserne for virksomheder, der har irriteret præsidenten, ikke længere, hvad der falder. Det er formandskabets magt at komme ind på et bjørnemarked. Rep. Cheri Bustos sagde mandag at hun ikke vil løbe til guvernør i Illinoisin 2018.

Bustos, D Ill., Som er på sit tredje valgperiode i Kongressen, pegede på sit nylige valg som co-formand for Husets Demokratiske Politik og Kommunikationskomité og sagde som den eneste Midwesterner rundt om bordet, at posten giver hendes bestanddele en enestående stemme i Kongres.

‘Der er masser af arbejde at gøre i Washington. Der er masser af arbejde at gøre i Springfield. Og jeg er drevet af at være i stand til at gøre den største forskel muligt, og jeg tror, ​​at ‘kommer til at være i Washington her i de næste par år’, sagde hun i et interview med Quad City Times på mandag.

Bustos har været blandt flere demokrater overvejer udfordringer til Gov. Bruce Rauner. Moline-demokraten har været kritisk over for den første sigt guvernør, og i sidste uge ledte hun andre kongresdemokrater i staten i et brev til Rauner, der krævede genoprettelse af midler til huslyskorps og -programmer.

Bustos har sagt, at hun som en downstate demokrat kunne bringe et unikt udsigtspunkt til guvernørens løb, især som en, der er villig til at arbejde på tværs af partier.

Hun sagde mandag, at det stadig er et vigtigt perspektiv, og at hun vil komme bag den kandidat, der kan vinde, hvem vil repræsentere hele staten, herunder downstate, og hvem ‘vil kæmpe hårdt for mennesker, for arbejdende familier og for vores børn.’ Hun sagde ikke, hvilket demokrati hun måtte overveje.