Byværter første kampkort

Byværter første kampkort

‘Dette er fantastisk,’ sagde Tri Town-træner Michael Gerrow på arrangementet. ‘Vi har mængden, som vi forventede med et fuldt hus, og vi er glade for, at denne begivenhed går som planlagt.’

Hovedbegivenheden blev navngivet bedst om natten. Tri Towns Malcolm MacDonald fra Sydney Mines som mistede en enstemmig beslutning til Cyrus Taylor fra Pegasus Amateur Boxing Club i Middleton. Taylor er nationalmester og en Canada Games sølvmedalist.

En anden Tri Town fighter blev udnævnt til top boxer for kortet efter sin sejr. Thomas Foster of Sydney Mines besejrede Mitchell Ley of Sydney i deres 125 pund bout. Det var et hævningstal for Foster, efter at Ley tog det foregående møde mellem de to krigere.

I åbningskampen af ​​natten vandt Avery Gale of Sydney over Tri Towns Tyler Johnson i en 85 pund bout. Kage Macdonald of Albion var sejr over Jeremy Clark i Tri Town i en 100 pund kamp. Aaron Christianssen fra Ring 73 besejrede MacKenzie Storey of Oromocto i kategorien 125 pund. Jacob Rising of the Warriors-klubben tabte til Cameron Macdonald of Albion i en 135 pund bout.

Dustin Dunn fra Pegasus vandt over Austin Levi of Albion i kategorien 145 pund. Johnathon Sinclair of Ring 73 vandt i en split beslutning over Gary Woodburn fra Sydney i 145 pund klassen.

‘Dette er fantastisk,’ sagde Tri Town-træner Michael Gerrow på arrangementet. ‘Vi har mængden, som vi forventede med et fuldt hus, og vi er glade for, at denne begivenhed går som planlagt.’

Hovedbegivenheden blev navngivet bedst om natten. Tri Towns Malcolm MacDonald fra Sydney Mines som mistede en enstemmig beslutning til Cyrus Taylor fra Pegasus Amateur Boxing Club i Middleton. Taylor er nationalmester og en Canada Games sølvmedalist.

En anden Tri Town fighter blev udnævnt til top boxer for kortet efter sin sejr. Thomas Foster of Sydney Mines besejrede Mitchell Ley of Sydney i deres 125 pund bout. Det var et hævningstal for Foster, efter at Ley tog det foregående møde mellem de to krigere.

I åbningskampen af ​​natten vandt Avery Gale of Sydney over Tri Towns Tyler Johnson i en 85 pund bout. Kage Macdonald of Albion var sejr over Jeremy Clark i Tri Town i en 100 pund kamp. Aaron Christianssen fra Ring 73 besejrede MacKenzie Storey of Oromocto i kategorien 125 pund. Jacob Rising of the Warriors-klubben tabte til Cameron Macdonald of Albion i en 135 pund bout.

Dustin Dunn fra Pegasus vandt over Austin Levi of Albion i kategorien 145 pund. Johnathon Sinclair of Ring 73 vandt i en split beslutning over Gary Woodburn fra Sydney i 145 pund klassen.