Børste sender fire til kvartfinale ved statsbrydningsturnering

Børste sender fire til kvartfinale ved statsbrydningsturnering

Caleb Cox, Oswaldo Nunez, Wyatt Pfau og Nick Wellen alle vundet ved beslutning i deres første kamp på staten. Flytter til trøstbeslaget var Colin Cole, Ricky Mendez, Jayde Queen og Chase Barnett.

Cox fik det enkelte ben tidligt i den første periode og arbejdede hårdt for at score den første udmærkelse af kampen med Cauy Smith of Rifle. Smith valgte at starte fra bunden i anden periode, men Cox formåede at holde ham nede for hele perioden. Cox var i stand til at holde Smith fra at kaste ham til ryggen, da han startede fra bundposition i tredje periode. Han ville blive ladet op med 24 sekunder tilbage af Smith for at prøve at score en takedown og back point fra neutral position. Cox kunne sejre ved beslutning 3 0.

Wrestling i en høj scoring match var Nunez på 138 med Daniel Caddy i Moffat County. Nunez startede hurtigt med en takedown og body rolls for back point at tage en 8 1 bly i den første periode. Han begyndte at falme i anden periode, åbner døren til Caddy for at komme tilbage i kampen og trail 9 7 går ind i tredje. To yderligere kropsruller til backpunkter førte til en 15 9-beslutningsvinde for Nunez at fremme.

Pfau konfronterede Brian De La Rosa fra Rifle på 152 og fandt sig i en kamp, ​​hvor hverken wrestler ville score en takedown. En anden flugt og takedown med tre sekunder i perioden forlængede føringen til 6 2 for Wellen på vej ind i den tredje. Efter at være taget ned med 15 sekunder tilbage, undgik Wellen at give tilbage pointene sent for at holde fast i 6 5-beslutningsgevinsten.

For de andre fire wrestlers fra Brush flytter de til trøstbeslaget efter deres første runde tab.

Colin Cole gik op imod No. Serna of Grand Valley og viste ingen intimidering tidligt, da han skubber tempoet. En sen takedown i den første periode gav Serna føringen og en anden takedown i de sidste sekunder af anden periode satte ham op 4 1. Serna ville fortsætte med at vinde ved beslutning 7 1 ved 120 pund.

Det andet tab ved beslutning var fra Ricky Mendez på 145 pund mod Tate Hinger. Mendez åbnede kampen med den første takedown, men blev hurtigt vendt tilbage til ryggen. Han ville se et par mere omvendelser føre til et 8 4 tab, der hoppede ham til trøstets beslag.

Jayde Dronning står over for nr. 1 frø Hayden Johnson fra Steamboat Springs og tabt af teknisk fald 17 2 tidligt i tredje periode. Chase Barnett blev taget ned tidligt af Michael Kelly fra Grand Valley og ville tabe ved fald i 1:08.

Vi forventer, at alle skal respektere andre kommentatorer. Det er fint at have meningsforskelle, men der er ingen grund til at handle som en rykke.

Brug dine egne ord (lad ikke kopiere og indsætte fra andre steder), vær ærlig og lad være med at være nogen (eller noget) du ikke er.

Vores kommentarsektion er selvpolisering, så hvis du ser en kommentar, der overtræder vores grundregler, skal du flagge den (musen hen til højre til kommententens navn, indtil du ser flagssymbolet og klikker på det), så vil vi gennemgå det.