Børnene afkøles med vildtvandsbekæmpelse

Børnene afkøles med vildtvandsbekæmpelse

Talledo’erne, Jakob, Erick og Kevin besøger Risdals, Hanna, Xander og Brigit, fra Safety Harbor, Fla. De kæmpede som enhver sand florida ville, når de var udstyret med vandpistoler. Det fungerede som slangeoperatøren og genopfyldte skovle udnyttet af Hanna og Xander, mens Jakob, Erick og Kevin syntes dværgede af deres kæmpe vandpistoler. Ikke desto mindre var der masser af superblødende skud og drenching bucket dumps.Forum fotograf Nick Wagner fanget melee.Nick Wagner / Forum1 / 10Xander Risdal flyver sin slangevogende søster, Brigit, under en vandkamp i deres hjem i Moorhead, Minn. , mandag den 13. juli 2015. Nick Wagner / Forum2 / 10Xander Risdal flyver en spand fuld af vand mod sin fætter Jakob Talledo fra Safety Harbor, Fla., under en vandkamp uden for Risdal hjem i Moorhead, Minn., mandag , 13. juli 2015.