Børn kæmper over baby Jesus i East Tennessee Nativity eventant

Børn kæmper over baby Jesus i East Tennessee Nativity eventant

‘Min lille får tog barnet Jesus, bryder alle reglerne, der forlader stakkels lille Mary, intet andet valg end at handle! Momma til undsætning prøvede sit bedste for at beskytte hendes baby for enhver pris. Helt klart et program jeg vil huske. ELSKER disse kiddoer og Min kirkefamilie! Latter så hårdt, jeg græd! ‘

Benson sagde hendes lille får, ved navn Teegan, er bare lidenskabeligt.

‘Teegan elsker babyer og hendes kærlighed til baby Jesus var meget stærkere end hun kunne klare,’ sagde Benson.

I videoen, som Teegan tager baby Jesus og viser ham, springer Marys maternelle instinkter ind.

‘(Vi har) et får, der stjæler Baby Jesus og Maria med WWE Smackdown,’ sagde Benson med et grin. ‘(Mary) er en stickler til reglerne. Så hun ikke havde det, og hun vidste, at vi ikke skulle røre Baby Jesus, så hun sørgede for, at Teegan sikkert vidste, at det var uacceptabelt.’

Så som Jesus lå i en krybbe, kunne Teegan ikke give ham væk til nogen.

‘En anden mor, engelens mor og jeg sad der og sagde:’ Åh min skat, går vi op derhen? Stopper vi dem, hvad gør vi? ‘ Og med tårer i mine øjne sagde jeg: ‘nej, jeg tror det’ vil bare gøre det værre, vi vil bare vente til de bliver færdige. ”