børn i dage før slaying

børn i dage før slaying

SALT LAKE CITY (AP) En Utah mand, der dræbte sin ex-kæreste og sin 6-årige søn, da han åbnede ild på en bil fyldt med børn sidste år, havde fortalt flere mennesker, at han fik fikset på at jagte hende ned og dræbe hende, ifølge nyligt udgivet politiets undersøgelsesdokumenter.

Nogle afbragte truslerne for både kvinden og hendes børn som et eksempel på Jeremy Pattersons ‘mørke side’, mens andre uden succes forsøgte at berolige ham ned, ifølge de dokumenter, der blev udgivet onsdag som svar på en anmodning om offentlig registrering fra The Associated Press og andre medier.

Patterson fortalte drengen om deres forhold ved hjælp af en eksplosiv og truet med at dræbe ham og forsøgte derefter at køre dem væk fra vejen, da de forlod. Den aften skrev han ‘nøgne hævnbilleder’ af hende på en socialmediaside, der blev opretholdt af sin søns fodboldhold, siger rapporten.

Den følgende dag rapporterede hun stalking til politiet og fortalte en fælles ven om truslerne. En politibetjent i Salty Citys forstad til Sandy fortalte Patterson at holde sig væk fra hende og råde hende til at få en beskyttelsesordre, men behandlede ikke sagen som et vold i hjemmet, fordi de ikke var gift eller bor sammen. Utah lovgivere bevæger sig nu for at ændre den lovlige sondring.

Den 5. juni fortalte Patterson sin mor og søster, at han ønskede at dræbe Rackley, hendes børn og sig selv. De var ikke alt for bekymrede for, at han ’siger’ mørke ‘ting undertiden,’ sagde de senere til efterforskere. Parret havde været i et lidenskabeligt, ‘hårdt hårdt kærlighedsforhold’, sagde de.

Han smuttede også en bekendt og sagde, at han ’snakkede og bragte et ekstra klip for at sikre, at han ikke løber tør for kugler. Den kvinde kaldte senere politiet, men en officer forbød ikke meddelelsen til Patterson eller den tidligere stalking-rapport.

Næste morgen, den 6. juni, skrev han Rackley for at undskylde, kaldte hende ‘mit solskin på de mørkeste dage’. Senere den dag tog han sig ud til sin bror og spurgte, om han ville hjælpe ham med at jagte Rackley og dræbe hende. Broderen forsøgte at fortælle ham at fortsætte.

I mellemtiden mødtes Rackley med en retshjælpsgruppe for at diskutere en beskyttelsesordre. Efter at hun forlod kontoret, gik hun til sine to sønner ‘grundskole for at hente dem op.

Patterson var i skole venter på hende. Han forsøgte at hente hende i en krydsning, men hun kom væk og stoppede ved en passerende bil.

Hun spurgte den fremmede, hvis hun kunne sætte børnene ind ‘for deres sikkerhed’, så spurgte hun, om hun kunne komme ind i sig selv. Den uidentificerede kvinde optog sin egen datter straks aftalt og kørte væk. Hun forsøgte at ringe 911, men fik en besked, der sagde, at alle kredsløb var optaget, selvom Rackley senere kom igennem.

Da kvinderne og børnene gik igennem efter skoletrafik, gjorde Patterson en U-tur og rammede dem med sin lastbil. Da de to biler kom i stå, gik han ud, gik til passagersiden og skød Rackley point blank. Han rettede derefter sit våben inde i bilen og dræbte den 6-årige Jase og sårede 11-årige Myles.

Føreren kiggede på Patterson og spurgte: ‘Hvorfor skyder du min datter?’ Tænk på drengene var døde, hun samlede sin datter og løb, kun senere forstod pigen blev såret i benet.

Patterson vendte derefter pistolen på sig selv og efterlod en kaotisk, blodig scene på forstædsgaden.

Blodprøver vil senere vise, at han ikke havde ulovlige stoffer eller alkohol i hans system.

‘Folk har en tendens til at blæse den af,’ sagde hun. ‘De tror du er bare sur, de ser ikke den side af dig, der kunne gøre noget, der alvorligt.’

Gjerningsmænd har også en tendens til at skjule deres spor ved at tale om deres voldsomme impulser med en række mennesker, de ved, hvilket gør det svært at forbinde prikkerne, sagde hun.

‘Når nogen taler om det, svarer det til det,’ sagde hun. ‘Gentagne kommentarer og alt, der angiver en plan, er også store advarselsskilte, det er forestående.’