bør fortsætte med at finansiere initiativet for restaurering af Great Lakes

bør fortsætte med at finansiere initiativet for restaurering af Great Lakes

De forstyrrende nyheder kom til udtryk den 23. maj, da Trump udgav sit forslag til budget for regnskabsåret 2018, som fastholdt sin tidligere plan om at nulstille føderal finansiering til initiativet for restaurering af store søer. Initiativet blev iværksat i 2010 for at beskytte og genoprette det største system af fersk overfladevand i verden for at give yderligere ressourcer til at gøre fremskridt hen imod de mest kritiske langsigtede mål for dette vigtige økosystem, en handlingsplan for projektlandene.

Programmet har i gennemsnit modtaget omkring 300 millioner dollars om året.

Fordi vi forstår og værdsætter, hvad de store søer betyder for hele vores region, er vi imod planen om at eliminere finansiering af Great Lakes Restoration Initiative.

Siden starten for næsten otte år siden har Great Lakes Restoration Initiative givet betydelige resultater. Mere end 2 mia. Dollars er brugt til at fjerne giftigt affald fra industrielle havne, bekæmpe invasive arter som asiatisk karpe, genoprette dyrelivet og støtte indsats for at forhindre skadelige algeblomster.

GLRI-finansiering fremskyndede den langvarige proces med at afhjælpe de store søer, rapporterede en nylig rapporteret PBS NewsHour.

Grundlaget for GLRI startede med tidligere præsident George W. lovgivere, der repræsenterer Great Lakes-staterne. senatorer til at bekæmpe Trump-forslaget og sikre, at initiativet til restaurering af store søer fortsætter.

bipartisan program hjælper med at beskytte vores miljø og styrke Ohio økonomi, republikanske sender Rob Portman sagde i en News Herald historie. vandt kampen for at genoprette fuld finansiering til GLRI for dette regnskabsår, og jeg vil fortsætte med at bidrage med indsatsen i senatet til at gøre det igen næste år ligesom jeg gjorde, da præsident Obama foreslog at skære programmet.

af os langs de store søer vil ikke stå for et budget, der eliminerer Great Lakes Restoration Initiative, tilføjede Brown.

Mens Brown specifikt henviste til Ohio jobs, der er afhængige af Lake Erie, er den økonomiske virkning af De Store Søer i deres helhed også forbløffende. job er direkte forbundet med de store søer og genererer 62 milliarder dollars i løn hvert år, ifølge en studie fra 2011 af Michigan Sea Grant-programmet ved University of Michigan. Bureau of Labor Statistics, kiggede på antallet af jobs forbundet med de store søer ved stat og industri.

Ifølge rapporten havde Michigan det højeste antal job, der afhænger af søerne (525.886), efterfulgt af Illinois (380.786), Ohio (178.621), Wisconsin (173.969), New York (157.547), Indiana (54.397), Pennsylvania (25.479) og Minnesota (11.877).

Produktion var ansvarlig for 66 pct. Af de søer, der var tilknyttet de store søer, efterfulgt af turisme og rekreation (14 pct.), Forsendelse (8 pct.), Landbrug (8 pct.), Videnskab og teknik (2 pct.), Forsyningsselskaber (1 procent).

Når det kommer til folkesundheden, er det også værd at bemærke, at ca. 40 millioner mennesker er afhængige af de store søer til drikkevand, ifølge National Oceanic and Atmospheric Administration.

Måske kan Ohio og andre Great Lakes stater forblive optimistiske, fordi Trump foreslået 2018 budget er langt fra en færdig aftale.

Senge Mike Enzi, R Wyoming, som er formand for Senatet Budgetudvalget, sagde, at præsidentbudgettet er et forslag og bemærket, at der er mandat i forfatningen med nøgleudgiftsansvar og i sidste ende vil beslutte, hvad landets finanspolitiske prioriteter vil være.

Vi mener, at initiativet for restaurering af store søer har hjulpet med at gøre store miljømæssige og økonomiske fremskridt i hele vores region. Vi opfordrer alle lovgivere fra de store søer til at kæmpe hårdt, så dette program forbliver fuldt finansieret.