bør bremse efterspørgslen efter opioider

bør bremse efterspørgslen efter opioider

BEIJING USA bør se nærmere på at reducere efterspørgslen efter opioider, der brænder sin dødbringende narkotikakrise frem for at understrege ubegrundede påstande om, at Kina er den vigtigste kilde til disse kemikalier, sagde en top kinesisk narkotikahandlingstjeneste torsdag. har arbejdet for at opbygge et tæt samarbejde med hensyn til bekæmpelse af globale strømme af ulovlige syntetiske stoffer, men deres samarbejde er fortsat fyldt.

Yu Haibin fra China National Narcotics Control Commission fortalte reportere, at der var få tegn på, at Kina var kilden til mange af de kemikalier, der blev brugt til produktion af den kraftige opioidfentanyl. historie.

Mere: Forventet levetid er nede i et andet år. Drug overdoser er en stor grund hvorfor.

I oktober 2016 identificerede AP 12 kinesiske virksomheder, der var villige til at eksportere carfentanil rundt om i verden til et par tusinde dollars pr. Kilo, ingen spørgsmål. Carfentanil er 100 gange kraftigere end fentanyl og anvendes lovligt som anæstetik til elefanter og andre store dyr.

Utilstrækkelig lægemiddeluddannelse og udviklingen i nogle stater med legalisering af marihuana har skadet lægemiddelhåndhævelsesindsatsen, sagde han.

mange stater decriminalize marijuana, vil de offentlige holdninger og tendenser til at tænke over for stoffer også have en dårlig effekt på kampen mod hård medicin, sagde Yu.

Kinesiske embedsmænd har været ivrige efter at forutse deres samarbejde med amerikanske kolleger om narkotikahåndtering som et lyst sted i det lejlighedsvis rockede forhold. opioidepidemi intensiverer. Beijing regulerer allerede fentanyl og en række beslægtede forbindelser, selvom de ikke er bredt misbrugt indenlandsk.

Siden 2016 har Kina arresteret snesevis af syntetiske stofeksportører, ødelagt flere illegale laboratorier og beslaglagt tonsvis af nye psykoaktive stoffer, ifølge Office of the National Narcotics Control Committee.

Mere end 66.000 mennesker i Amerika døde af overdoser i narkotika i året som sluttede maj 2017, et spring på 17,4 procent fra året før, ifølge foreløbige data fra Centers for Disease Control and Prevention. CDC rapporterne de fleste tilfælde af overdosering af fentanyl er forbundet med ulovligt producerede partier af stoffet.