Bønner til Stephanie Rochon

Bønner til Stephanie Rochon

RICHMOND, Va.Longtime WTVR CBS 6 anker Stephanie Rochon er alvorlig syg fra hendes kamp med kræft. I løbet af de sidste ni måneder har mange af jer ringet til, sendt og kontaktet via sociale medier for at spørge, hvad der er sket med Stephanie. Hun satte stor pris på dine ønsker og henvendelser, da hun modigt modtog denne intense udfordring.

Vær sikker på at Stephanie er omgivet af kære og at hendes ånd forbliver stærk.

Siden 1999 har Stephanie været en stærk newsroom leder, og en integreret del af lokalsamfund på tværs af Central Virginia. Hun har udviklet et stærkt netværk her; opbygge en familie og tilslutte sig en åndelig en gennem Vor Frue af Lourdes kirke. Hun er en hengiven katolsk, der bekymrer sig dybt om sit samfund.

Medlemmer af WTVR CBS 6-nyhedsholdet har slankere kræftbevidsthedsbånd i Stephanie’s ære.

På dette tidspunkt når hun familie ud til samfundet og inviterer dig til at slutte sig til os alle sammen, da vi sender tanker og bønner til Stephanie. Selvom familien beder om respektfuld privatliv på dette tidspunkt, håber vi, at du vil efterlade en besked nedenfor i kommentarerne eller på vores Facebook-side. Tak skal du have.