louis vuitton zippy organizer Unge lystfiskhjul i rekordkarpe

louis vuitton speedy 35 Unge lystfiskhjul i rekordkarpe

Med en vægt på 33,25 pounds og med en længde på 40 inches er denne karpe, der er fanget af den 11-årige Chase Stokes i Otter Creek i april, den nye statslige rekord for arten. FOTO LEVERET

Så her er denne 11-årige Vermont-dreng, der er noget af en fiskefanatiker. Du kunne sige han var heldig, da han landede en stor karpe, en fisk, der endte som den største karpe nogensinde taget i Vermont. Men grave lidt dybere, og du finder en ungdom, der ikke er et fænomen, når det kommer til fiskeri.

Chase Stokes lever temmelig meget og trækker vejret. ‘Jeg går fiskeri, når jeg kan,’ sagde han. Han tilbringer det meste af sin fritid, der fisker de nærliggende farvande i Winooski-floden og Otter Creek. Otter Creek er beliggende lige bag sit hus. Fiskeri der har han reeled i hvid aborre, gul aborre, bullhead, havkat, karpe, muskellunge, nord gedde, pickerel og crappies. Chase tidligere vejet i en karpe, der gik 20 pund, men sagde, at da han fik fat i en brute af en fisk fra Otter Creek i april, havde han en dejlig ide, at det kunne være en statsrekord.

‘Vi fiskede efter noget, der kunne bide den dag,’ sagde han. Med en natkrydder til agn, sagde Chase, at ‘efter nogle få store bid tog denne store fisk næsten min pol lige fra stokken.’

Chase plukket stangen op. ‘Det begyndte lige at tage træk næsten til den anden side af floden,’ sagde han. ‘Jeg var lige ved at være træt og nærmede det næsten, og det tog lige tilbage, det gjorde det om tre gange. Jeg vidste, at det ville være den største karpe jeg nogensinde har fanget.’

Med sin far, John, der bar nettet, blev fisken skubbet op og bragt til land.

‘Jeg var så glad, jeg råbte bare ud. Jeg troede det skulle være en statsrekord,’ sagde Chase.

Karpe blev vejet i en agn og tackle shop i New York. For et par uger siden gjorde Vermont Fish Wildlife Department det officielle: Chase’s fisk var den nye statsrekord, der vejer 33,25 pounds og måler 40 inches. Den tidligere rekordkarpe vejer 33 pund.

En sjette grader, der går i skole i Waterbury, sagde Chase, at han vil have sin statsrekord karpe monteret.

Men der er mere til historien om Chase Stokes og hans lystfuldhed. Shawn Good, en fiskerbiolog med Vermont Fish Wildlife Department, sagde, at Chase er en meget usædvanlig dreng og en dunk af en fisker.

‘Han er en fiskedyr, det er helt sikkert,’ sagde Good. ‘Han elsker at fiske. Det er hans livslidelse. Det holder ham i gang. Han fisker nonstop, hvert vågne øjeblik. Når han ikke er i skole, har han en fiskestang i hånden. ‘

God, der indledte Master Angler Programmet i 2010, sagde, at Chase, ikke engang en teenager, har indtastet langt mere fisk i programmet end nogen anden Billige Moncler Sale lystfisker.

‘Siden 2010, da vi først introducerede programmet, har vi accepteret og godkendt 4.897 trofæfiskopførsler,’ Godt sagt ‘, og Chase Stokes har 439 af dem, næsten 10 procent. Chase er vores mest produktive deltager i Master Angler Programmet. Langt og langt har han gået ind i mere trofæstørret fisk end nogen anden lystfisker, voksen eller barn i de syv år af programmet. ‘ Master Angler Programmet er ‘et angler anerkendelsesprogram, et trofæ fisk program’, ifølge Good. ‘Vi har taget 33 forskellige arter af fisk i Vermont fanget på en krog og linje. Vi fastsætter minimumslængden for disse arter, det er det punkt, hvor den pågældende fisk vil blive betragtet som trofæestørrelse.’

For eksempel skal en largemouth bas være 20 inches lang at kvalificere, en nordlig gedde skal være 36 inches for at kvalificere, og de andre kategorier har alle meget respektable minimumskrav til at kvalificere sig til programmet, sagde Good.

‘Men her er en endnu mere interessant ting,’ sagde god, ‘alt hans fiskeri er fra kysten. Folk tror, ​​du har brug for en båd, men han gør alt dette mens du fisker fra banken.’

Allerede med to sponsorer, både agnbutikker og hans egen YouTube-kanal, kredser Chase sin mor og far for at lære ham at fiske og tage ham ud ’så jeg kan gøre det og fange et ton fisk’. Han tog først fiskeri, da han var 1 år gammel. Til trods for sin succes forbliver han ret ydmyg. ‘Jeg vil sige det, bestemt jeg er heldig det meste af tiden, Moncler Jakke Dame men en del af det er en god fisker,’ sagde han.

Hans yndlingsarter af fisk? ‘Jeg’ D må nok sige, at det skal være karpe, fordi de bare kæmper så hårdt, ’sagde Chase.

Så jeg forventede, at den unge skulle fortælle det, når han vokser op, vil han være en professionel lystfisker, sig en fyr der fisker de store basturneringer. Forkert.

‘Jeg ville nok have lyst til at blive en spilforvalter, fordi du kommer til at være udendørs hele tiden,’ sagde Chase.

Vi hører så meget i disse dage om, hvordan unge mennesker bruger for meget tid indendørs at spille videospil eller transfixed af deres enheder. Chase Stokes er helt sikkert et frisk pust.