louis vuitton weste Ungdomens springvand

louis vuitton murakami Ungdomens springvand

Gennem århundreder har folk søgt efter en ordsommelig ungdomskilde, en springvand, hvis vand faktisk kan sænke aldringsprocessen. Fra Juan Ponce de Len til den moderne søgende søger fjedren for ungdommen, ligesom selve fontænen, evige.

Mens denne fontæns placering har vist sig at være uklar, antages den at være et sted i nærheden af ​​Florida, hvilket forårsager håbende søgende, at de ikke efterlader nogen Cadillac uendret: da de atlantiske vinde blæser på kysten, høres lyden af ​​’her springvand springvand springvand’ ofte fra fjerntliggende.

Selvom Ungdomsfontenen ikke har givet os denne forlængelse, da dets farvande endnu ikke skal pakkes, mærkes og vises i vitaminmarkedet på det lokale marked, er der noget, der kan tjene som et nært sekund: rødvin.

Der er mange ting, som en person kan gøre for at øge de år, de vil leve. Fra at sænke kolesterolet til at træne på daglig basis arbejder flere metoder sammen for at give den gennemsnitlige person flere års levetid. Ikke desto mindre øger intet en menneskes levetid helt som en kaloriebegrænsning, der begrænser kalorieindtaget til et minimum. Nogle forskere vurderer, at kaloriebegrænsning kan øge levetiden med op til 50 år.

Men fra Alfredo sauce til zucchini brød er vores verden en verden, der elsker at spise. På grund af dette er det ikke muligt at begrænse kalorierne, vi har en bedre chance for faktisk at finde ungdomsbrønden, end vi gør for ikke at forbruge T-bone steak siddende på spisebordet og beder os om at holde en gaffel i den.

Under hensyntagen til det faktum, at mennesker ikke er i stand til at engagere sig i kaloriebegrænsninger, begyndte forskerne at lede efter en måde, hvorpå folk kunne få deres kage, og bogstaveligt talt spise det også.

Kaloriebegrænsning aktiverer Sirtuin 1 Gene, et gen, der vides at have stor indflydelse på den fortsatte eksistens i alle levende celler. Når dette gen er aktiveret, går cellerne i overlevelsestilstand og sætter større kræfter i lang levetid. Dette i sidste ende, som celler kæmper hårdere for at holde sig i live, øger levetiden.

Men kaloriebegrænsning, som forskere har opdaget, er ikke det eneste, der kan aktivere Sirtuin 1 Gene. Nylige undersøgelser har fundet ud af, at rødvin også besidder dette talent. På grund af det faktum, at rødvin indeholder Resveratrol, kan en klasse antibiotika produceret af planter, der aktiverer Sirtuin 1 Gene, drikke ved at tilføje år til liv. Med hvert glas rødvin, der forbruges, bliver en celles ønske om at blive stærkere, kroppen er fyldt med antioxidanter, og Gloria Gaynor ’s ‘Jeg vil overleve’ høres, forklang af DNA-strengene.

Efter at have opdaget, at Resveratrol forlængede levetiden af ​​frugtfly og rundorm, begyndte Dr. David Sinclair og et team af Harvard-forskere at se, om Resveratrol havde den samme virkning på mus. Mens konceptet om at give et rødvinmolekyle til en gruppe mus kan virke underligt, forlader musene uskadt og omgivet af slægtninge, der tigger dem om ikke at komme bag oksehjulet, konkluderede undersøgelsen faktisk konklusioner, der kunne lade Dr. Sinclair og hans hold sidde næste til Jonas Salk på Billige Moncler Sale spektret af vigtige videnskabelige opdagelser.

Forskerne fandt efter en 110 ugers undersøgelse af mus placeret på en fedtfattig kost, at musene, der tog Resveratrol, levede længere end musene, der ikke gjorde det. På trods af indtagelse af fødevarer, der var stærke i fedt, havde musene, der tog Resveratrol, en dødelighed på 32 procent, mens de mus, der ikke tog Billige Moncler Sale Resveratrol, havde en dødelighed på 50 procent.

Årsagerne til dette, konkluderede forskerne, at Resveratrol i det væsentlige kopierer kaloriebegrænsning, hvilket giver dem, der indtager det samme fordele hos dem, der begrænser deres fødeindtagelse. Til sammen antager Resveratrol viljen til at overleve i cellerne og belønne den person, der indtager det med længere levetid.

Kan det være det samme i mennesker?

Mens mus lever i gennemsnit 2 år, var et ideelt emne for Resveratrol-undersøgelsen, er testning hos mennesker, fordi vores levetid er ca. 40 gange så høj som en mus, ikke så praktisk. Derfor er menneskelig test endnu ikke gjort. Det er dog stærkt teoretiseret, at en Resveratrol-undersøgelse vil finde et lignende resultat, om testen udføres på mus eller mænd. Hovedårsagen til denne forudsigelse er franskmændene.

Den franske er en kultur bøjet på fattige spiser forbrugende fødevarer med højt indhold af fedt og kalorier og inaktivitet. På trods af at have en livsstil, der fungerer som en manual for et hjerteanfald, er hjertesygdom ikke en fjende fra Frankrig. De fleste franskmænd får simpelthen ikke hjertesygdom. Årsagen til dette er, fordi de udover at være en kultur, der bruger fødevarer højt i mættet fedt og ikke udøver, også er en kultur, der bruger meget rødvin. Denne rødvin har vist sig at være den ene variabel, der synes at sætte dem i stand til at sidestille døden, tillade dem, despiterer nogle vices, at leve mange år. Faktisk bor i borgerne i Frankrig, hvor vin dyrkes, 35-65 procent længere end borgere bosiddende i et ikke voksende distrikt.

Hvor meget rødvin skal folk drikke?

Mens denne ‘Fountain of Youth’ -opdagelse er gode nyheder for vinelskere, har den potentialet til at fortsætte den forkerte ide, med nogle mennesker, der låser sig i en vinbutik, tager fat i en korketrækker og drikker al vin på hylderne i en søgen at leve for evigt. Som alle fordelene ved rødvin er nøglen moderat.

Lige nu anbefales det, at folk håber at forbruge Resveratrol drikke en eller to glas rødvin om dagen. Fordi luften kan ændre Reservatrols styrke, er det bedst at drikke rødvin, der for nylig er åbnet. Mens hvidvin har nogle Resveratrol, har rødvin omkring ti gange mere. Langs disse linjer har vine dyrket i køligere klimaer som New York mere Resveratrol end vine dyrket i varme klimaer, såsom Australien. Pinot Noir menes at være blandt vinene med de højeste niveauer.

Mens ungdomsfontnen måske ikke er teknisk fundet, giver denne rødvin-opdagelse os mulighed for at mærke sin tåge. Ved at tænde vores celler vil for at overleve og fylde vores krop med livbevarende antioxidanter, kan rødvin nedsætte aldringsprocessen, så mennesker bliver yngre og lever længere, end de nogensinde troede var mulige.