louis vuitton watercolor Union forbereder nye erfaringer med at spille Fighting Hawks i Grand Forks

louis vuitton aktentasche Union forbereder nye erfaringer med at spille Fighting Hawks i Grand Forks

De talte om 11.634 sædet Ralph Engelstad Arena, hvilket vil give en usædvanlig indstilling til spillerne. Intet hold på Unionens konference, Eastern College Athletic Conference, har en bygning med plads til mere end 5.000. Ingen spiller på rosteren har spillet et vejspil foran mere end 5.336, som dukkede op i Michigan sidste år. Hvordan svarer nederlænderne på det store sted i weekenden mod University of North Dakota? ‘Dette Billige Moncler Jakke Herre er noget, der bliver nyt for dem, ‘Sagde bennett. ‘Vi har ikke svar på, hvordan vi reagerer. Fredag, Nov. Saturday, Nov. 25, med to af hockeyens sidste fire nationale mestere (Union vandt det i 2014, UND i 2016). På trods af at hun spillede uden stjerner, var Tyson Jost, som var på World Junior-mesterskabet, og Brock Boeser, der var ved at komme sig tilbage fra håndledskirurgi, og UND formåede at undslippe med en 3-1-vinder. Bennett kaldte sit hold efter det spil. sidste år var der mænd imod drenge der i et stykke tid, ’sagde Bennett og reflekterede tilbage på dette spil. ‘Vi er nødt til at komme over det. Vi kommer til at være i et rigtigt hårdt miljø, sandsynligvis det hårdeste i landet. Vi er nødt til at komme ud og spille vores spil og ikke blive fanget i det og tage hver periode med period.Union øverste linje fremad Ryan Scarfo Moncler Jakke Dame sagde, at hollænderne blev ramt af UNDs størrelse og fysiske egenskaber sidste sæson. ‘Det var en anden stil end hvad vi er vant til, ’sagde Scarfo. Bettett udvidede på det.’ Det er en helt anden stil, ’sagde han.’ Det er mere af en pro stil. Vi skal være klar til den stil . Vi var venlig overfor nogle lignende hold til det i år, men ikke i denne størrelsesorden.