louis vuitton uhr UND håber at forbedre rushing angreb for kartoffelskål

ipad louis vuitton UND håber at forbedre rushing angreb for kartoffelskål

Fighting Hawks, der faldt til nr. 11 i begge FCS-afstemninger mandag, vil forsøge at få jorden spillet tilbage på sporet mod et Missouri State forsvar, der overgav 815 meter af total lovovertrædelse til Missouri i uge 1. på Alerus Center i den 52. årlige kartoffelskål. ‘Det var en stor læringsmulighed for os,’ sagde UND junior John Santiago, som løb for 24 yards i 36 17 tabet til Utes. Billige Moncler Jakke Herre ‘Utah har nogle store fyre på deres defensive line og linebacking corps. På den offensive side tror jeg, vi kæmpede hårdt og gjorde vores job for det meste. For et første spil vil der være et par fejl og uheld. Vi ønsker at rette op på nogle af de små detaljer. ‘I de tre plusår af UNDs offensiv under den offensive koordinator Paul Rudolph har kamphuggerne kørt for mere end 200 meter 17 gange og i mere end 400 meter tre gange. , mod Utah, UNDs samlede var de færreste rushing yards, som holdet siden har kørt for 4 yards mod North Dakota State i 2015. ‘Vi følte at gå ind i Utah styrken af ​​deres hold var på forsvarsfronten, og det var sandt , Sagde UND-træner Bubba Schweigert. ‘Udfordringen var at flytte dem. De er fysisk stærke, men vi følte stadig, at vi kunne have gjort det bedre at køre fodbolden. ‘Vi var meget tæt på en række løbespil, da vi havde brug for at få vores fyre i åbent rum. Men de er et hurtigt fodboldhold, de kan komme sig. ‘UNDs udfordring for at køre fodbolden bedre fremad vil blive hæmmet af den ene store skade, der blev lidt i Salt Lake City. Fuldback Kyle Norberg led en overkroppsskade i den første halvt og forventes ikke at vende tilbage til nogle få uger i Big Sky Conference play.UNDs nye dybdeskema viser nu junior Tyler Coyne som starter på fullback, efterfulgt af redshirt freshman Brett Finke. ‘At miste Kyle er en bekymring, fordi han ’s virkelig tilpasset godt og stolt i den position,’ Schweigert sagde. ‘Det er derfor vi har andre fyre at forberede. Dette er deres tid til at få mulighed for at udføre og arbejde hårdt. ‘Missouri State, som spiller i Missouri Valley Football Conference, gav 294 rushing yards til Missouri af SEC, herunder 7,2 yards per bære. Tigrene vandt 72 43 selvom Missouri førte kun 48 35 Billige Moncler Outlet i halv time. ‘(MSU) gav sandsynligvis flere point, end de kunne lide, men det er et andet dyr, når du spiller Mizzou,’ sagde Schweigert. ‘Vi skal virkelig fokusere på vores forberedelse. Vi har en modstander der kommer ind her med en masse talent. ‘