louis vuitton trunk ung kvinde mødtes under eksplosionens efterdybning

iphone 4 case louis vuitton ung kvinde mødtes under eksplosionens efterdybning

Regnskyler faldt fra en lodret himmel i går. På en så mournful morgen kunne vinden kun skrigge over kanten Billige Moncler Sale af ​​Citadel Hill, hvor et par gunners klædt i første verdenskrig uniformer af den 25. (Nova Scotia Rifles) Bataljon udledte en glat boring 12 pund kanon præcist et århundrede til minuttet efter at Mont Blanc eksploderede.

Fra det højeste punkt i byen i 1917 kunne jeg se ned på vejen, hvor bilerne havde respektfuldt trukket over. Løfte min hage jeg så ud i havnen, et skib lød dets horn for at ære alle, der døde, led og kom til hjælp fra andre.

Så stoppede sirenerne og kirkeklokkerne og forlod kun naturens lyde, som jeg forestiller mig for 100 år siden, før den kollektive stønhed opstod fra vores ødelagte by.

Det var svært at ikke føle sig overvældet af disse historier om død, skade, ofre og liv for evigt skidt. Ligesom det var næsten umuligt ikke at blive mindet om eksistensenes ædle karakter. Hvor dårlige ting sker der med gode mennesker, uden egen skyld. Og også hvordan et øjeblik i gang ændrer alt.

Derfor slog jeg mig ihjel på telefonen med en mand i en by i Massachusetts, hvor vi kæmpede i mørket onsdag eftermiddag.

Han havde en historie at fortælle mig en, der er sød nok, at jeg troede jeg skulle videregive den, så du også kan skjule det i dit hjerte for når livets melankoli virker for meget.

Bob Burns, der er 74, fortalte mig om sin mor, som blev født Blanche Kaulbach i Lunenburg County landsbyen

mor døde i en ung alder, sagde Burns, som taler omhyggeligt som datavidenskabsmand han engang var. kom til at leve med sin tante og onkel, der gjorde hendes arbejde som en hund. dag Blanche, som var 17 år, og deres ældste søn, James, som blev såret i begge arme ved Vimy Ridge, gik ombord på Halifax Southwestern Train i Mahone Bay og ledede til Halifax for at se James Forlovede at tale om deres kommende brudstykker.

I nærheden af ​​Rockingham stationen kom deres tog pludselig til ophør. Datoen var 6. december 1917, og hvis Vince Coleman ikke havde sendt sin berømte telegraf, kunne historien være afsluttet lige så og da.

Som det var, blev alle vinduer i toget blæst ind, og James og Blanche tilbragte den næste time at lægge de sårede.

Til sidst gik de til fods mod Richmond station, nær hvor James forlovede boede.

I tre timer søgte de frugtløst efter hende. Jeg var ikke sikker på, om de havde givet op af timethejen på vej til Wellington-kaserne ved siden af ​​Citadel Hill.

Alt jeg ved, er at der var en mand, der havde tjent sidebyside med James i Europa. Hans Billige Moncler Sale ansigt, i en alder af 20 år, var fuld, med brede træk og blå grønne øjne.

På Vimy Ridge led han et ben sår fra en tysk granat.

Men han var godt nok til at hjælpe på hospitalet, hvor Blanche, præfigurerede sit liv som sygeplejerske, arbejdede sammen med børnene, en pligt, der også omfattede optælling af eksplosionsdøden under fem år.

ting førte til en anden, siger Burns.

Snart brugte de hele deres fritid sammen. Den hvirvelvind romantik

varede i to uger før Blanche måtte vende tilbage til Maplewood til jul med sin udvidede familie og til at afslutte gymnasiet.

kyssede hinanden farvel uden at vide, hvornår de ville mødes igen, fortalte Burns mig.

Jeg tvivler alvorligt på, at en af ​​dem troede, at adskillelsen ville være så længe som den var. Et stykke tid skrev de frem og tilbage. Derefter standsede bogstaverne.

Blanche liv flyttede: Hun arbejdede et stykke tid på Bridgewater Hotel, mens hun spiste nogle penge og derefter ledte til Massachusetts for at træne som sygeplejerske.

Der mødte hun Arnold Burns, der havde en gård og en aftapningsvirksomhed. Parret havde to sønner, Bob og hans bror. Blanche tilbragte 40 år i barselsafdelingen på Anna Jacques Hospital i Newburyport, Mass., Hvor hun fik kælenavnet baby dame. havde et langt og vidunderligt liv, siger Bob af sin mor.

Men alle liv har ebbs og strømmer. Ved begyndelsen af ​​1980’erne var Blanche, som regel en optimistisk, energisk kvinde, enke og pensioneret. For selskabet passede hun et par ældre patienter i sin by. blev lidt deprimeret, siger hendes søn.

Derefter ankom en dag et brev via en postmistress i Barrs Corner. Det begyndte på denne måde: Sir eller Madame: Vil du venligst hjælpe mig med at finde en kære ven, som jeg vidste lige før slutningen af ​​Første Verdenskrig. Hendes hjem var i Maplewood, Lunenburg, County, Nova Scotia. Hendes navn var Blanche Kaulbach. Postmistress overlod det til Blanche at svare på Hugo Larsson, som hun gjorde den 6. november 1983, 66 år efter den sidste gang de havde set hinanden.

Hun begyndte med at komplimentere Hugo på sin håndskrift, der ligner det samme som det gjorde da. det kom tid til at logge ud Blanche omfattede hendes telefonnummer, som du kan ringe til og diskutere de minder vi havde sammen for mange år siden. Jeg skal bare skære til jagten nu. De

talte og talte. Snart skrev de hverandre hver dag.

Hugo, som havde arbejdet i hans arbejdsdage og tilbragte 20 år efter en ugyldig kone, forsøgte at køre til Newbury til et julebesøg, men måtte vende tilbage efter at have ramt en ulykke.