louis vuitton taschen kaufen Unge indsatte slået og voldtaget i fængselsbesætningsritual

louis vuitton outlet store deutschland Unge indsatte slået og voldtaget i fængselsbesætningsritual

Louisius ’slog i ca. 30 minutter, men det var de sidste fem til 10 minutter, der næsten dræbte ham. Louisius blev på knæene’ knækket som en kat ‘, sagde et vidne til efterforskere, da de indsatte slog sig i bukserne. Hakiem Blount, 18, greb en kost og begyndte at skubbe den ind i Louisius rectum, ifølge retsdokumenter. Blount sagde senere, at han måtte hoppe på kostet flere gange for at få det til at gå så langt som han kunne skubbe det, sagde fængselsrapporten. Endelig gav de op, forlod Louisius, blodig og næsten bevidstløs, på gulvet.

Dokumenter opnået af Miami Herald afslører, at angrebene, også omtalt som ‘TOH’, har resulteret i mere end et dusin slag og seksuelle overgreb fra indsatte hos Lancaster samt andre ungdommelige lovovertrædere siden 2010. Langt flere af slagningerne går Urapporteret, nævnt i forbifarten i andre fængselsrapporter, hvor unge lovovertrædere siger rent faktisk, at de enten har betalt banderne eller lider gennem overfaldene og opnået respekt for og beskyttelse af de ansvarlige bøder.

‘Sikring af borgernes sikkerhed og sikkerhed i vores pleje er afdelingens primære mission. I de senere år har afdelingen taget store fremskridt for at forbedre programmeringen og tilsynet med vores ungdommelige lovovertrædere. og kan ikke kommentere detaljerne om denne hændelse, eller andre kan lide det. To Lancaster officerere blev arresteret, efter at de havde tvunget indbyggeren ved ankomsten til anlægget til at gøre øvelser i varmen, så berøvet ham vand og nægtede at yde lægehjælp, da han begyndte opkastning og kollapsede. De løjede derefter om hvad der skete.

Mazorra blev senere forvalter hos Lowell, kvindens fængsel i Ocala. Men han blev overført til Lancaster i januar midt i en skandale, der involverede Lowells assistent, Marty Martinez, som blev afskediget for Moncler Jakke Dame adfærd, der ikke var en officer. Ifølge en undersøgelsesrapport fra DOC’s inspektørgeneral hævdede et sortiment af Lowell-medarbejdere og indsatte, at Martinez havde upassende forhold til indsatte, hvoraf nogle refererede til ham som ‘Daddy.’ ‘Martinez har benægtet, at han foretog ukorrekt forhold til Lowell indsatte.

Institut for Korrektioner hævder, at der er passende programmer til at holde unge indsatte optaget i deres fængsler.

Afdelingen tilbyder også GED prep og andre uddannelsesprogrammer.

Af de 639 indsatte ved Lancaster er 86 indskrevet i erhvervs- eller handelsprogrammer, alt fra automotive til computer klasser.

På Sumter, der har 226 unge indsatte, er 52 indskrevet i de to erhvervsuddannelser, som staten tilbyder der: murværk og landskabsforvaltning.

19. maj 2010: En bande med tre indsatte slår en anden indsatte med en kost og deres næver. En officer stopper angrebet.

17. august 2010: En indsats, der er udpeget til at feje gangen, angriber en forbigående erhvervsinstruktør med en kost.

10. september 2010: Flere indsatte findes i kamp på en gang. Når officeren følger dem ind i sovesalen, finder han yderligere to indsatte, der slår en medfængt med en kost og en lås.

22. september 2010: En indsat, der er udpeget til at feje fortovet, smider besætningen ved en korrigerende officer, så opkræver han ham.

2. oktober 2010: En indsatte slår en anden fængslet med en kost, selv efter at sergent og vagt kræver, at han stopper.

Juni Juli 2011: En fængslede hævder, at han blev sodomiseret under et bendeangreb i K Dormitory. En af de indsatte, der brænder en kost, slår offeret i hans kæbe og banker ham bevidstløs. Når han vågner, bliver hans bokser trukket ned på knæene, og han blødder fra sit skinker.

22. juli 2011: To indsatte angriber en tredje indsats, holder ham i et hovedlås og slår ham med et kostbeslag. Officeren, der vidne til hændelsen, afslutter uforklarligt og nægter at samarbejde i sonden.

19. september 2011: En bange indsatte angriber en ungdommelig gerningsmand i opvaskesalen og slår ham med gryder, pander og en kostpude. Rapporten bemærker, at DOC-efterforskere undlod at rapportere hændelsen til statsadvokaten, fordi rapporten i bemærkning viser, at statsadvokaten ‘afviser regelmæssigt batterier.’ ‘

30. august 2012: En indsat rapporterer, at han blev hoppet i et sovesal af ni andre indsatte. Tre af dem holdt ham nede, mens en af ​​dem sodomiserede ham med et kostedag, siger han.

21. februar 2013: En bande med mindst tre indsatte angriber en indsat i R-sovesal. Banden fortæller den indsatte ‘Det er tid til din test af a,’ ’så trækker han ned sine boksere, presser kostet mod sit skinker og forsøger at sodomize ham. Ofret klarer sig at befri sig. Sovesal er ikke udstyret med Moncler Jakke Dame kameraer, og DOC undlader at behandle scenen. Sagen blev lukket uden nogen handling.

9. august 2013: En indsatte er truet af medlemmer af en bande, der er kendt som ‘Sevens’, ‘der forsøger at udpresse ham. Den indsatte rapporterer truslerne og er placeret i beskyttende ledelse, men han frigives den næste dag, hvor tid han er sodomized med en kostpude af to bende medlemmer. rapporten bemærker, at et andet seksuelt overgreb skete samme dag.

Sept. 1, 2014: En indsprøjtning, der nægtede at betale ‘leje’ til bande medlemmer, blev skåret over hans ansigt mens han sov. Officeren, der havde forladt sin stilling på tidspunktet for angrebet, begynder at sparke og slagte offeret og advare ham om ikke at rapportere angrebet.