louis vuitton taschen 2012 undersøge økonomiske udviklingsindsatser

louis vuitton palermo gm undersøge økonomiske udviklingsindsatser

Borgmester Chuck Barney og MADCs præsident Stephanie Hoffart underskriver Minots sisterbydokumenter med Skien, Norge, under en begivenhed på Norsk Hostfest 26. september. Til højre er Jim Rostad, MADCs første næstformand. Minots op og ned råvare-drevet økonomi kan skabe udfordringer i den økonomiske udvikling. Med de seneste udsving i olie- og landbrugsindustrien ser bylederne fortjeneste ved at undersøge Minot’s økonomiske udviklingsstrategier og brug af en langvarig incitamentsfond. Tænke det på tide at se på den måde, hvorpå vi har udført økonomisk udvikling for at se hvis der er nye metoder, der kan diskuteres, hvis vores gamle metoder er så effektive, som vi ønsker dem at være, sagde Josh Wolsky, Minot City Council-medlem. Under budgetmøder i efteråret udtalte Rådet interesse for at tage et nyt kig på økonomisk udvikling . Wolsky sagde, at han forventer, at Rådet skal tage emnet op i november og sandsynligvis udpege et bedømmelsesudvalg. Et primært diskussionsemne ville Billige Moncler Jakke Herre være MAGIC-fonden. For 2018 besluttede Rådet at omdirigere til oversvømmelsesbeskyttelse de forventede beløb på 822.968 EUR i moms, der forventes indsamlet til MAGIC-fonden, som i øjeblikket besidder omkring 7,6 mio. $. I 1990 blev MAGIC Fond ydet og lånt penge til mange virksomheder gennem årene. Åben MAGIC-fonden er vigtig for at forblive konkurrencedygtig i forbindelse med rekruttering af virksomheder, siger MADCs præsident Stephanie Hoffart. Selv om en virksomhed måske ikke har brug for incitamenter til økonomisk at gøre et skridt til et samfund, kan disse incitamenter påvirke beslutninger, sagde hun. Det lokale samfunds evne til at levere matchende midler bestemmer også, hvor statsøkonomiske udviklingsdollar går, hvilket påvirker virksomhedernes placeringsbeslutninger. Hoffart sagde dog, at økonomisk udvikling ikke kun handler om incitamenter. En af værktøjerne i værktøjskassen. Det er ikke det eneste, sagde hun. MADC er heller ikke imod det ene års omlægning af MAGIC Fund-samlinger til oversvømmelsesbeskyttelse. Det er der mange prioriteter inden for vores by, og flodbeskyttelse er en stor prioritet, sagde Hoffart. Don vil ikke negere det. Jeg forstår det. Eneste måde, vi skal hjælpe denne moms om at gå op, er at finde flere virksomheder. Jeg tror ikke, vi kan forvente, at folk bare skal bruge mere, sagde Hoffart. Mayor Chuck Barney sagde, at byen skal se på, hvordan og hvor pengene bruges til økonomisk udvikling. Det udseende skal være bredere end den nye strategiske plan, der blev udarbejdet af MADC sidste år, sagde han. Han foretrækker, at et udvalg kommer frem til en plan efter offentlig indsats. Eliminere finansiering til økonomisk udviklingsindsats er ikke en mulighed, men han sagde.industrier vi kommer i Minot, vi er virkelig nødt til at kæmpe hårdt for at få. Derfor, fordi jeg føler, at organisationer som MADC er kritiske for samfundets langsigtede sundhed fra et økonomisk synspunkt, siger Barney. Selv om momsen bliver vundet i MAGIC-fonden næste år, er MADC budgettet for at modtage 365.000 dollars fra skatten til støtte sine bestræbelser. Ward County har også budgetteret $ 58.000 for MADC. Mellem $ 150.000 og $ 180.000 af MADC budget kommer fra private investorer, sagde Hoffart. MADC har omkring 175 medlemmer. Virksomheder kan investere på en hvilken som helst syv niveauer med årlige medlemsafgifter, der begynder på $ 250 om året og stiger til $ 5.000 eller mere om året. En kort viser placeringen og funktionerne i den værditilvækte landbrugspark i øst Minot. Hoffart sagde, at MADC vedtog den nye medlemskab struktur post boom for at give virksomheder flere muligheder for at deltage på hvilket niveau der er mest overkommelige. Salgsfremmende fordele stiger med de højere tierede medlemskab, men alle investorer har adgang til MADC logo, er opført blandt MADC anbefalede virksomheder og modtager anerkendelse i nyhedsbreve og årsrapporter. Mind dem, at du ikke bare investerer i MADC. Du investerer i vores samfund. Du investerer i Minot, sagde Hoffart. at finde nye primærsektorvirksomheder, der bringer i sig ny formue. Alle vil se en fordel i det. Den økonomiske udviklingsindsats og brugen af ​​MAGIC-fonden er ændret siden 1990’erne. I tidligere dage var økonomien sådan, at lokalsamfundene var åbne for alle job, der kunne fylde et tomrum, uanset den opretholdte magt af disse job, sagde Hoffart. Opkaldscentre job var blandt dem, der passer til denne regning.Minot styrket økonomi har gjort det muligt for samfundet at være mere selektive og at målrette brancher, der tilbyder mest løfte, Hoffart sagde. En del af denne indsats har været at investere MAGIC Fund-penge i infrastruktur, såsom den værditilvækstede landbrugspark og energiparken.som virksomheden går videre, kan denne infrastruktur forblive. Det giver ikke penge ud af døren, siger Hoffart. Bjørn Forsdal med Robot Aviation taler hos Minot Area Development Corp. s Business to Business Seminar 26. september, som Knut Gustavsen med eSmart Systems lytter til venstre. Dronesystemer er blevet en målrettet industri for MADC.MADC tilbagekøbte investeringen i energiparken ved at sælge udviklede partier til energibedrifter og returnere pengene til MAGIC Fund. Med afmatningen i oliefeltet har nogle af disse virksomheder Billige Moncler Outlet nedskåret eller ophørt aktive aktiviteter, men de fortsætter at holde fast i ejendommene, sagde Hoffart. Den værditilvækstede landbrugspark er forankret af AGT Food and Ingredients, der iværksatte en vækst på 30 mio. USD sidste år. Hoffart sagde, at MADC udsatte rekruttering til ag parken, mens han færdiggør jernbaneinfrastruktur. op i denne måned forventer mADC at have skovl klar ejendom til markedet for virksomheder.